5 x To buy or not to buy

 

Buy all the books

Mijn TBR wordt langer en langer en mijn budget aan het einde van de maand kleiner en kleiner. Er zijn zoveel boeken die ik nog wil lezen.. Als ik toch eens oneindig veel geld had..
Meestal denk ik erg lang na voordat ik een boek aanschaf. Welk boek van mijn TBR wil ik  nou écht écht écht lezen? Welk boek krijgt voorrang?

Om wat orde te scheppen heb ik een lijstje gemaakt met de boeken die op het moment “voorrang” hebben om gekocht te worden. Dit lijstje wil ik natuurlijk graag delen met jullie want misschien raden jullie mij een boek juist aan of af.
1. The Siren – Kiera Cass
Het is geen geheim dat ik echt fan ben van de boeken van Kiera Cass. Hoewel haar boeken natuurlijk geen literaire hoogstandjes zijn, zijn ze wel heerlijk om te lezen. Kiera Cass heeft dan ook echt een prettige schrijfstijl. The Siren gaat over sirenes en een verboden liefde. Klinkt goed toch? Mij lijkt het een fijn boek om tussendoor te lezen terwijl ik ongeduldig wacht op de release van The Crown.

2. Hallowed – Cynthia Hand
Het eerste deel, Unearthly, heeft me helemaal betoverd. Een prachtig boek over engelen. Ik kan dan ook niet wachten om het tweede deel in mijn handen te hebben. Deze staat daarom ook hoog op het lijstje van boeken die ik aan wil schaffen!

3. Cress- Marissa Meyer
Hoewel ik Scarlet nog niet gelezen heb, ben ik wel van plan om de gehele Lunar Chronicles te lezen. Ik heb vaak de neiging om steeds het eerste deel van series te kopen en de rest van de delen stel ik heel erg uit. Mijn doel dit jaar is dan ook om series compleet te maken. Cress hoort daarom ook in dit rijtje thuis.

4. City of Fallen Angels – Cassandra Clare
Eigenlijk hetzelfde verhaal als bij Cress. The Mortal Instruments is een serie die ik zeker compleet in mijn kast moet hebben (vooral met de mooie edities die ik gekocht heb). Tot nu toe bevalt de serie mij heel goed en het lijkt me onmogelijk dat ik de rest van de boeken niet leuk ga vinden.

5. Glass Sword – Victoria Aveyard
Na het spannende boek Red Queen moet ik natuurlijk weten hoe het verder zal vergaan met Mare Barrows en de twee prinsen Cal en Mave! Ik ben super benieuwd naar het vervolg en ik hoop dat ik deze snel in mijn kast kan zetten (voor zover er nog ruimte is)

Eigenlijk wilde ik het bij vijf boeken houden op mijn wishlist, maar toen ik onlangs in dea87071b36864e8bacc1e5152f2907495 boekwinkel was viel mijn oog op Strictly Between Us – Jane Fallon. Een chicklit met een vleugje spanning. De achterflap sprak me erg aan dus wie weet dat deze binnenkort ook op de plank staat.

Welke boeken hebben jullie allemaal op je wishlist staan? Zijn er boeken uit mijn lijstje die jullie aanspreken? Hebben jullie aanraders?
Laat het me weten in de comments.

-XO Valerie

 

2 thoughts on “5 x To buy or not to buy

  1. City of Fallen Angels vond ik erg leuk! Simon komt er lekker vaak in voor en aangezien dat veruit mijn favoriete personages was in de serie had ik enorm genoten van dit deel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge