Boeken waar ik het meest naar uit kijk

Herkennen jullie dat? De dagen waarop je het liefst ongeduldig voor je brievenbus zou willen kamperen, omdat je niet kunt wachten op je pakketje met nieuwe boeken?
Meestal worden die boeken natuurlijk gauw bezorgd waardoor jij je lekker in je nieuwe boek kunt storten, maar wat nou als de boeken nog niet zijn verschenen?
Het wachten op nog niet uitgegeven boeken kan verschrikkelijk zijn. Het betreffende boek zit alsmaar in je hoofd en stiekem blijf je hopen dat de release datum wat naar voren geschoven wordt.
Lees hier op welke boeken ik écht niet meer kan wachten.

A Court of Mist and Fury
Allereerst, A Court of Mist and Fury van Sarah J. Maas. De officiële releasedatum is 3 mei. Je kunt je wel voorstellen dat ik laatst haast van verbazing achterover viel toen ik ‘m al zag liggen in de boekwinkel waar ik altijd kom. Kun je je voorstellen dat ik hem niet gekocht heb? Nee, ik ook niet… En ik kan mezelf nog steeds voor mijn hoofd slaan dat ik hem heb laten liggen. Ik geef de schuld maar aan een moment van verstandverbijstering.

The CrownHet volgende boek waarop ik niet kan wachten is The Crown van Kiera Cass. Ook dit boek komt uit op 3 mei. (Zullen we dit maar uitroepen tot de internationale-nieuwe-boeken-dag?). Zoals jullie weten ben ik groot fan van de Selection en dit waren ook allemaal mijn favoriete boeken van 2015. Ik kan niet wachten totdat The Crown uitkomt en ik vind het eigenlijk ook heel erg jammer dat dit het laatste deel zal zijn. Als het aan mij zou liggen, mochten er nog wel drie boeken bijgeschreven worden.

Tienduizend hemels boven jouTienduizend Hemels Boven Jou van Claudia Gray is een van de boeken waar ik toch wel het meest naar uit kijk. Ik was ontzettend fan van het eerste deel en ik kan mezelf wederom wel voor mijn kop slaan dat ik deze serie niet in het Engels ben gaan lezen. Waarom? Het tweede deel is namelijk allang uit en ik moet nog wachten tot 23 augustus totdat ik het ook eindelijk kan lezen. Op een of andere manier kan ik een serie niet in verschillende talen door elkaar lezen, dus zal ik geduldig moeten wachten op de Nederlandse vertaling.
Wie heeft ooit gezegd dat geduld een schone zaak is?

Harry Potter and the Cursed ChildHet allerlaatste boek is eigenlijk helemaal geen “boek,” maar een toneelstuk. Jullie kunnen vast wel raden waarover ik het dan heb. Yes, Harry Potter and the Cursed Child van J.K. Rowling, natuurlijk. Toen ik hoorde dat er een nieuw “boek” zou verschijnen, deed ik vele dansjes van vreugde en hoewel het niet echt een roman is, neemt dit mijn plezier niet weg. Het allerliefst zou ik het toneelstuk zelf willen bewonderen in Engeland, maar ik ben bang dat dat er niet in gaat zitten.
Het is nu ongeduldig wachten tot 31 juli. Hebben jullie ‘m al ge pre-ordered?

Deze release datums kunnen wat mij betreft niet snel genoeg komen. Naar welke boeken kijken jullie het meest uit?

-XO Valerie

16 thoughts on “Boeken waar ik het meest naar uit kijk

  1. Die boeken staan ook op mijn lijstje 🙂 Ik wacht meestal ook tot de Nederlandse versie verschijnt omdat mama dan het desbetreffende boek ook kan lezen. En ja, dan moet je dus wat langer wachten… Gelukkig heb ik nog genoeg boeken liggen die ik in de tussentijd kan lezen ^^

  2. JA HARRY POTTER! Iedere keer als ik het lees word ik weer blij. De Kroon, daar kijk ik ook erg naar uit. En Tienduizend hemels boven jou, of course! Deel 1 vond ik echt geweldig, dus ik ben benieuwd, de lat ligt hoog…

  3. Ik kijk ook heel erg uit naar De Kroon! Rivalen lijkt me ook tof. En heel benieuwd naar Tienduizend hemels boven jou! Er staan ons weer mooie boeken te wachten 😀

    1. Ja Rivalen ook inderdaad! Ik heb een beetje een haat-liefdes verhouding met de boeken van Alyson Noel. Ik vond Soul Seekers namelijk heel gaaf voor zover ik ze gelezen heb, maar The Immortals serie weer helemaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge