TBR & wishlist 2018

Als ik oneindig veel geld zou hebben, zou ik het wel weten. Ik zou direct alle boeken kopen die op mijn TBR en wishlist staan. Helaas moet ik het doen met een studentenbudget, dus het is elke maand weer eventjes kijken welke boeken ik écht heel graag wil. Vaak koop ik dan zo één tot twee boeken per maand. Laatst scrolde ik eens door mijn Goodreads TBR om te kijken welke boeken ik daar allemaal in heb staan. Geïnspireerd door dat lijstje, stelde ik voor mezelf een wishlist op van boeken die ik hoop dit jaar aan te schaffen.

Afbeeldingsresultaat voor books quotesToen ik eventjes gedachteloos naar mijn boekenkast staarde (zoals ik regelmatig doe) viel me direct iets op. Ik heb een verdomd aantal onafgemaakte series in mijn kast staan. Enkele wil ik dan ook héél graag compleet hebben en dan zijn dan ook de eerste boeken die ik op mijn wishlist heb gezet.

Lady Midnight en Lord of Shadows zijn de eerste twee boeken die ik ontzettend graag wil hebben. Sinds de zomer heb ik zowel The Infernal Devices als The Mortal Instruments helemaal compleet. The Dark Artifices kan dan ook niet missen in deze collectie.

Verder wil ik binnenkort echt heel graag Crooked Kingdom in huis halen. Het eerste deel las ik in 2016 en vond ik werkelijk waar fantastisch. Echter, ben ik nog steeds niet toegekomen aan het tweede boek en inmiddels wordt het wel tijd dat ik deze ook eens kocht. En heel eerlijk: het liefst zou ik naast de Engelse boeken ook héél graag de Nederlandse boekenbox van Blossom Books willen. Deze uitgaven vind ik namelijk prachtig!

Afbeeldingsresultaat voor she regrets nothingÉén boek waar ik erg naar uit kijk is het boek She Regrets Nothing van Andrea Dunlop. Dit boek is nog niet uit, maar verschijnt als het goed is in februari. Dit boek is eigenlijk weer zo’n typisch boek dat me al gelijk aanspreekt door de cover, zonder te weten waar het nou precies over gaat. Cover buy? Guilty.

En tot slot wil ik ook heel graag het boek It Only Happens In The Movies van Holly Bourne. Holly Bourne is absoluut één van mijn favoriete auteurs en dit boek kan dan ook niet gemist worden in mijn boekenkast.

Vijf boeken staan nu op mijn voorlopige wishlist. Stiekem zijn dit er nog veel meer natuurlijk, maar het lijkt me beter om met minder te beginnen. Hopelijk kan ik jullie binnenkort mee delen dat mijn boekenkast is aangevuld met de bovengenoemde pareltjes.

Welk boek staat bij jullie bovenaan je verlanglijstje?

4 thoughts on “TBR & wishlist 2018

  1. Leuke boeken staan op je lijstje. Crooked Kingdom vond ik echt geweldig, al blijft Six of Crows mijn favoriet! It Only Happens in the Movies was echt een heel leuk boek, zeker een aanrader. Op mijn verlanglijstje staat nog Warcross en ik kijk heel erg uit naar Leah on the Off-Beat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge