The Quote Challenge | Day 1

Zal ik jullie eens een geheimpje vertellen? Als fanatiek lezer ben ik dol op quotes. Oké, zo’n groot geheim is dit natuurlijk niet, maar het komt mij wél goed uit dat ik getagd ben door Nikki van MaraudersReviews in The Quote Challenge.

Wat is dit precies voor een challenge? De bedoeling is dat ik elke dag een bericht plaats met maar liefst drie quotes en vervolgens elke dag drie andere bloggers tag.
Nu ga ik het iets anders doen, ik heb besloten om elke dag maar één andere blogger te taggen, maar als jij denkt: hé, deze challenge wil ik ook wel doen. Be a badass en tag jezelf!

Quote 1

Deze quote is afkomstig uit het nummer Superheroes van The Script en betekent ontzettend veel voor me. Zodra ik deze tekst hoorde, wist ik het meteen. Dit is mijn motto. Dit is iets waar ik het 100% mee eens ben en echt mijn kijk op het leven is.
En zal ik nog iets vertellen? Ik heb een deel van deze quote zelfs getatoeëerd op mijn rechterzij. Turn the pain into power.

Quote 2
Confession: ik kan eigenlijk alles quotes van J.K. Rowling. Zij is een van mijn grootste inspiraties en ik kijk ontzettend tegen haar op. De Harry Potter boeken hebben zo’n grote invloed gehad op mijn jeugd (en zelfs nu nog) en daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar.
Deze uitspraak vind ik zo mooi van haar, omdat ik mezelf er heel erg in herken. Soms durft ik dingen niet aan omdat ik bang ben dat het me niet lukt. Maar hoe kun je dit weten zonder het ooit geprobeerd te hebben?

Quote 3
Hoe mooi is deze quote van Finnick? Ik krijg er kippenvel van. Deze quote is afkomstig uit Mockingjay, het derde deel van The Hunger Games Trilogie.
Deze quote raakt mij heel erg. Het geeft echt het gevoel weer wat je hebt als je echt helemaal doorheen zit, je het gewoon niet meer weet en als het ware instort.. Een gevoel wat herkenbaar is, maar zo ontzettend rot.

Ik vond het ontzettend moeilijk om quotes te kiezen, omdat ik zoveel mooie quotes weet. Gelukkig heb ik nog twee andere dagen, dus dat wordt lekker brainstormen.

Ik daag blogger Demi van Books and Parchment uit om deze challenge aan te gaan, want ik weet zeker dat zij ook een hoop mooie quotes heeft om te delen.

-XO Valerie

One thought on “The Quote Challenge | Day 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge