Bingewatch waardige series die ik volg

Hoewel voor de meeste mensen de zomervakantie nog eventjes duurt, mag ik mezelf gelukkig prijzen met het feit dat ik al zomervakantie heb. Hoezo nou al? Zul je je misschien afvragen. Aangezien ik komende zomer stage ga lopen voor mijn studie in het buitenland betekent het dat mijn zomervakantie omgedraaid is met mijn stage. Eind juni ga ik namelijk al een module voor school doen -wel iets ongelooflijk gaafs, maar dat betekent dat ik nu dus al vakantie heb…. Én zeeën van tijd. Hoewel ik die tijd graag op vul met het lezen van een boek, kijk ik ook graag series. Ben je benieuwd naar welke series dat zijn of wil je gewoon graag wat tips, dan ben je op het juiste adres!

Afbeeldingsresultaat voor pretty little liars

Pretty Little Liars

Als er één serie is die ik al jaren volg, dan is het PLL. Deze serie volg ik al vanaf begin af aan en hoewel ik niet elk seizoen helemaal geweldig vind, blijf ik zeker doorkijken tot het einde. De allerlaatste aflevering wordt 20 juni uitgezonden en dan is het officieel gedaan met de serie. Gelukkig heb ik nog een hele mooie herinnering aan de Pretty Little Liars conventie waar ik afgelopen december was -en waar ik Tyler Blackburn heb ontmoet.

Afbeeldingsresultaat voor game of thrones

Game of Thrones

Aan deze serie ben ik begonnen in de zomer van 2016 en holy hell, wat een emotionele achtbaan was me dat. Zes seizoenen heb ik door één hele zomervakantie heen gejaagd. Ik had nooit gedacht dat deze serie iets voor mij zou zijn, maar daar zat ik compleet naast. De wereld van Westeros vind ik zó ongelooflijk vet dat ik niet kan wachten tot het volgende seizoen. Een probleempje: seizoen 7 verschijnt komende zomer en laat ik dan net niet in Nederland zijn en waarschijnlijk geen WiFi verbinding hebben.

Afbeeldingsresultaat voor how i met your mother

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother is met stipt een van mijn meest favoriete sitcoms. Deze serie kijkt heerlijk weg en hoe vaak je ‘m ook kijkt, het blijft hilarisch. Je kunt bij deze serie prima een aflevering kijken, zonder de hele serie gevolgd te hebben. Echter, zelf ben ik begonnen te kijken vanaf seizoen 1. Op het moment ben ik bij seizoen 6 en nog steeds vind ik het heerlijk.

Afbeeldingsresultaat voor riverdale

Riverdale

Riverdale sprak me meteen aan toen ik de trailer zag en vanaf de release van de eerste aflevering, kijk ik braaf elke vrijdag de nieuwe aflevering op Netflix. De serie is spannend, grappig en mysterieus. De meest recente aflevering heb ik echt op het puntje van mijn stoel zitten kijken en ik ben ontzettend benieuwd naar de seizoen’s finale aanstaande vrijdag. Ik kan nu al niet wachten op het tweede seizoen.

Afbeeldingsresultaat voor 13 reasons why

13 Reasons Why

13 Reasons Why is een van de series waarbij je de laatste tijd gewoon niet omheen kunt. Elke social media staat er mee vol. Zelf heb ik alle 13 afleveringen binnen enkele dagen gekeken en ik heb mijn ogen eruit gehuild bij de laatste aflevering. De serie is ontzettend heftig en kaart een heel erg gevoelig en intens onderwerp aan. Dit is een van de series waarvan ik vind dat iedereen ‘m gezien moet hebben. Overigens vind ik het heel goed van Netflix dat er voorafgaande sommige afleveringen een trigger waarschuwing staat. Dit is zeker een serie waarover je na gaat denken namelijk.

Afbeeldingsresultaat voor prison break

Prison Break

Micheal Scofield -ik bedoel Prison Break, is een van mijn favoriete series hoewel ik nog steeds (shame on me) nog niet alles heb gezien. Momenteel ben ik bij seizoen 3 blijven hangen, maar ik ben van plan snel verder te kijken. In deze serie draait het in het eerste seizoen over het uitbreken in een gevangenis wat Micheal Scofield op heel slimme wijze plant. Echt waar, deze serie bevat zoveel spannende momenten en plottwisten dat je gewoon niet kunt stoppen met kijken. Een absolute aanrader.

Afbeeldingsresultaat voor famous in love

Famous In Love

Famous In Love is de nieuwste serie van I. Marlene King -ook de producer van Pretty Little Liars. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen en deze zijn alle 10 al verschenen. Het eerste seizoen heb ik dan ook binnen drie dagen gekeken en het voelde gelijk als de ultieme guilty pleasure serie. Veel romantiek en intrige in en rondom Hollywood. Alhoewel dit niet de allerbeste serie is die ik ooit heb gezien, heb ik er stiekem best van genoten. Ik hoop daarom ook dat er een tweede seizoen gaat volgen.

Momenteel zijn dit dus de series die ik volg, maar ik ben natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe dingen om te kijken. Wat raden jullie me aan?

One thought on “Bingewatch waardige series die ik volg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge