Blossom Books Read-A-Thon 2017

Morgenavond om 20:00 gaat de Blossom Books read-a-thon voor de derde keer van start! Vorig jaar ontdekte ik het bestaan er van een dag te laat, maar dit jaar ben ik voorbereid! De read-a-thon is een challenge die lezers uitdaagt om je écht bewust te worden van lezen en dat je hier dan ook specifiek tijd voor maakt. Gelukkig zit dat onderdeel goed bij mij, dit weekend heb ik het erg rustig en daarom veel tijd om te lezen.


Uiteraard heb ik een aantal boeken klaarliggen die ik hoop dit weekend te lezen. Vorig jaar las ik tijdens de read-a-thon twee boeken: Anna & de French Kiss en The Crown. Ik weet nog goed dat het vorig jaar heerlijk weer was, dus toen paste zomerse boeken er perfect bij.

Echter, dit jaar heb ik als doel om een paar boeken te herlezen. Op mijn TBR dit weekend staan dan ook zowel Scarlet als Cress van Marissa Meyer. Ik wil volgende maand namelijk beginnen in het laatste deel van de serie en daarom leek het me -net zoals ik met ACOTAR heb gedaan, tof om de rest van de boeken te herlezen.
Mocht ik daarna nog tijd over hebben, dan wil ik graag beginnen in Always and Forever, Lara Jean van Jenny Han

Wil je zelf graag meedoen, maar wil je meer informatie? Neem dan zeker even een kijkje op de site van Blossom Books. Hier staat alles heel duidelijk uitgelegd.
Uiteraard wil ik zelf ook deelnemen aan de challenges van Blossom Books tussen het lezen door, dus als je naar benieuwd naar bent: volg me dan op Instagram en/of Twitter .

Doen jullie ook mee met de Blossom Books read-a-thon? Wat gaan jullie lezen?

2 thoughts on “Blossom Books Read-A-Thon 2017

  1. Ik doe ook mee! Zo meteen ga ik even in mijn verzameling ongelezen boeken snuisteren. Al wijk ik vaak af van zo’n oorspronkelijke selectie om dan uiteindelijk iets helemaal anders te lezen.

    Psst, Valérie! Kan je me dat mailtje van het Blogger Vriendenboek doorsturen? Dan kan ik jouw deelname maandag posten.

  2. Ik besef me zojuist door het lezen van je blogpost dat er dus nog een boek van Jenny Hann is!! Ik heb echt genoten van haar boeken en ik dacht dat er maar twee van waren, dus ik ben super blij dat ik op je blog stuitte, haha! En verder ben ik benieuwd hoe je read-a-thon is gegaan. Ik hou je blog in de gaten! Liefs, Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge