Book Haul Juli

wonderstruck39In Juli had ik behoorlijk last van een leesdip en hier moest natuurlijk een oplossing op te vinden zijn. Zelf had ik het briljante plan om mijn leesdip tegen te gaan met het kopen van boeken. Hoewel mijn portemonnee daar een stuk minder blij mee was, heeft mijn boekenkast er een aantal mooie juweeltjes bij.


Tijdens het Young Adult Summer Event bij Van Piere zag ik The Problem With Forever van Jennifer L. Armentrout in de kast staan. Dit boek had ik nog niet zo lang geleden aan mijn TBR toegevoegd en ik kon het natuurlijk niet laten om deze zo snel mogelijk naar de kassa te brengen. Ik heb al veel gehoord over de boeken van Armentrout, maar er zelf nog nooit een gelezen. Hier gaat binnenkort zeker verandering in komen met dit mooie pareltje.

Ook kocht ik Hallowed van Cynthia Hand. Het tweede deel van de Unearthly serie. Hoewel ik nog maar een boek van deze serie heb gelezen, behoort het tot een van mijn favorieten. Ik herlas daarom ook het eerste deel om mijn geheugen weer op te frissen. Ik kan niet wachten om in dit boek te beginnen.

Verder kocht ik A Darker Shade of Magic van V.E. Schwab en Uprooted van Naomi Novik. Beide boeken zijn me aangeraden door meerdere boekbloggers en ik heb daarom ook erg hoge verwachtingen van beide boeken. Hopelijk worden deze waargemaakt. We shall see!

En natuurlijk kocht ik Harry Potter and the Cursed Child. Ik heb zo lang op dit boek gewacht en dat het geen roman, maar een script is, vind ik helemaal geen probleem. Hoewel dit boek anders was dan ik verwacht, heb ik er erg van genoten en probeer ik zo snel mogelijk mijn recensie online te zetten.

Ik heb behoorlijk wat mooie boeken gekocht in Juli. Vanwege de vakantie gaat het me waarschijnlijk niet lukken om in Augustus net zo’n mooie buit in te slaan. Wel ben ik sowieso van plan om Tienduizend hemels boven jou te gaan kopen.

Hebben jullie onlangs nog boeken gekocht? Staat er nog iets op jullie “to buy” lijstje?

xoValerie

7 thoughts on “Book Haul Juli

    1. Herkenbaar! Ik heb ook nog steeds een hoop ongelezen boeken staan en ik blijf ze maar uitstellen… (Zo heb ik bijv. Ik geef je de zon al echt een jaar in huis)

  1. Ik voegde in juli weer 20 nieuwe boeken toe aan mijn collectie. Er zijn er nog heel veel die ik graag wil toevoegen aan die verzameling maar liefst van al wil ik eerst eens wat van al die gewelige boeken kunnen lezen. 🙂
    zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #76My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge