December Wrap-Up

I know, er zijn inmiddels al weer bijna twee weken van Januari verstreken en ik heb nog steeds geen December Wrap-Up gepost. Door de drukte met alle feestdagen heb ik maar drie boeken kunnen lezen. Dat schiet natuurlijk niet echt op als ik mijn TBR-list wil verkleinen. (Ja, alsof dat ooit gaat lukken als ik er elke dag boeken aan toevoeg, ik weet het).
Anyways, dit zijn de boeken die ik in December heb gelezen.

Kater

Allereerst las ik Kater door Margje Woodrow. De cover en de omslag spraken me erg aan. Een groepje vrienden wordt namelijk wakker na een heftig feest, waarna ze ontdekken dat een vriendin van hen dood is gevonden.
Zoals jullie misschien weten houd ik wel van een goede whodunnit? Dit boek viel helaas een beetje tegen. Ik voelde niks voor de hoofdpersonages en het taalgebruik stoorde me. (Ik denk namelijk dat er weinig jongeren fucky duck en toetertje zat zeggen, maar correct me if I’m wrong). De onthulling had ik al een beetje zien aankomen en dat vind ik jammer. Ik hoopte namelijk op een boek dat mij net zo kon verrassen als The Good Girls. Aan de andere kant vond ik de setting van het verhaal heel erg leuk omdat ik zelf ook in Tilburg woon. Ook is het boek heel vlot geschreven en leest het echt als een trein. Het is daarmee ook zeker een spannend boek, alleen had ik er nét iets meer van verwacht.

City of Bones

City of Bones door Cassadra Clare. Oh wat heb ik spijt dat ik niet eerder aan deze geweldige serie ben begonnen en stiekem schaam ik me ook wel een beetje. Hoewel het even duurde voordat ik echt in het verhaal zat, kon ik het vanaf het zesde hoofdstuk niet meer wegleggen. Ik ben helemaal geïntrigeerd door de wereld van The Shadowhunters. Ik had meteen een klik met alle personages en mijn mond viel elke keer open van alle twists and turns die dit boek had.

 

 

Fangirl

Het is dat mijn TBR-list nog genoeg boeken heeft anders las ik Fangirl door Rainbow Rowell over and over. Wat een heerlijk boek. Wat hield ik van Cath. Wat hield ik van Levi. Wat hield ik van Reagan. Dit boek was zo’n ontzettende feel-good en had zoveel leuke humor dat ik wilde dat dit boek nooit zou eindigen. In feite was ik ook heel verbaasd toen ik de laatste bladzijde omsloeg. Ik kon niet geloven dat het boek uit was. Gelukkig heb ik Carry On al op mijn boekenplank staan en kan ik me gaan verdiepen in de wereld van Simon en Baz. Twee personages waar ik heel erg nieuwsgierig naar ben geworden na het lezen van Fangirl.

 

Welke boeken zijn jullie van plan om deze maand te lezen? En hebben jullie ook een reading challenge voor dit jaar? Mijn streefaantal wordt 40 en ik ben zeer benieuwd of dit me gaat lukken. Laten we het hopen.

XO- Valerie

4 thoughts on “December Wrap-Up

    1. Ja, ik heb deze uitgave! Heb er speciaal voor na gevraagd bij de boekwinkel zelfs! Fangirl kan ik je echt aanraden! Als je dat boek uit hebt zit je daarna alleen met zo’n gevoel van: ik wil meer!

      1. Oh ik vind hem zo prachtig! Ook de andere delen zijn schitterend. Ik heb ze op mijn ereader, helaas. Gelukkig is het verhaal hetzelfde.. Ik hoor inderdaad zoveel goeds over Fangirl, ik denk dat ik het echt snel ga lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge