Februari Wrap-Up

Om de een of andere reden heb ik het altijd ontzettend druk in de maand februari. Misschien komt dit omdat dit vaak de maand is waarbij ik besluit nét een tandje extra bij te zetten op school.
Gelukkig bestond februari dit jaar uit 29 dagen waardoor ik één dag langer had om te lezen en hier heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.
Ik las deze maand wederom vier boeken en daarmee loop ik keurig op schema met mijn Goodreads Challenge.

City of Ashes Moth Girls Scarlet Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Allereerst las ik City of Ashes door Cassandra Clare. Dit boek vond ik zoveel malen beter dan City of Bones. Er zat zoveel vaart in het verhaal waardoor het geen moment saai werd. Ik wilde gewoonweg niet stoppen met lezen, terwijl ik ook niet wilde dat ik het boek uit zou hebben. Yes, the struggle is real.

Moth Girls door Anne Cassidy was een boek die me heel erg aantrok. Toen ik de cover en de achterflap las, had dit boek mijn volledige aandacht. Helaas viel het verhaal zelf nogal tegen. Ik miste de “op-het-puntje-van-je-stoel spanning” en de uiteindelijke onthulling vond ik nogal teleurstellend en niet “compleet”.

Vervolgens las ik Scarlet door Marissa Meyer. Hoewel dit boek Cinder niet heeft overtroffen, doet het er ook niet voor onder. De nieuwe personages waren een heerlijk verfrissende toevoeging en ik kan niet wachten om te zien hoe deze serie verder gaat.

Als laatste las ik Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Nu moet ik bekennen dat ik de laatste bladzijdes vandaag heb gelezen -1 maart, maar ik heb besloten dit boek tóch mee te laten tellen voor de maand februari.
Ik heb een beetje mixed feelings over dit boek. Elke keer als ik aan het lezen was vond ik het verhaal erg leuk, maar wanneer ik het boek even weglegde had ik niet de behoefte om deze weer op te pakken. Gek he?
Ik hoop dat ik dit gevoel  beter kan omschrijven in mijn recensie die binnenkort online komt. Als je hiernaar benieuwd bent, houd dan zeker mijn blog in de gaten deze week.

Zoals ik al zei is het me ook deze maand gelukt om op schema te blijven voor mijn Goodread Challenge. Het lijkt me maar makkelijk af te gaan. Ik ben er over aan het denken om misschien het aantal boeken te verhogen naar 50. Wat denken jullie? Zou dit mij lukken?

Ik ben heel benieuwd naar welke boeken jullie hebben gelezen, dus laat het me weten in de comments!

-XO Valerie

2 thoughts on “Februari Wrap-Up

  1. Als je zo door blijft gaan haal je je reading challege vast met gemak 🙂
    Al zou ik hem wel pas verhogen als je hem bijna gehaald hebt. Voor mij is de challenge altijd meer motiverend op het moment dat ik voor loop op mijn challenge 🙂

    Ps. Ik ben je dertiende lezer van vandaag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge