Hallo 3 weken vrij! Hallo TBR!

Stapel Boeken, Uitstekende Boeken, Boek, Boeken, OudeHoe fijn voelt het om ein-de-lijk wat vrije tijd te hebben! De afgelopen drie weken ben ik ontzettend druk geweest met mijn tentamens en het maken van portfolio’s en na veel geruzie met de printers op school, heb ik gisteren eindelijk alles kunnen inleveren.
Dit betekent dat ik weer veel vrije tijd heb die ik hoop te besteden aan het bloggen en lezen, want na een week niet actief te zijn geweest op mijn blog, mis ik het ontzettend.
Ik ben absoluut van plan om deze weken lekker veel te lezen (hopelijk buiten in het zonnetje) en daarom heb ik een kleine TBR gemaakt met welke boeken in de komende tijd ga lezen.

Vandaag ben ik alvast begonnen in Clockwork Angel van Cassandra Clare. De eerste drie delen van The Mortal Instruments vond ik al geweldig, dus mijn verwachtingen voor dit boek zijn torenhoog. En als ik iedereen zijn verhalen hoor, dan denk ik dat dit boek zeker zijn verwachtingen gaat waarmaken.

Ik wil ook snel gaan beginnen in Cress van Marissa Meyer. Hoewel dit boek nog niet in mijn kast staat, ben ik van plan deze snel aan te schaffen. Ik mis de wereld van The Lunar Chronicles behoorlijk en ik kan dan ook niet wachten om te zien hoe het verder gaat met Cinder en Scarlet.

De IJzerkoning van Julie Kagawa staat ook al een eeuwigheid in mijn kast. Het wordt hoog tijd dat ik dit boek eens opensla. Hierover heb ik ook al veel goede dingen gehoord, dus ik hoop ontzettend erg dat deze serie ook mijn hart weet te veroveren.

Uiteraard zijn er nog een hele hoop andere boeken die ik snel wil gaan lezen. Zo heb ik Eleanor & Park, Carry On en Shatter Me ook nog steeds niet gelezen. Maar ja, dit is dan weer het typische van een TBR. De lijst wordt nooit kleiner (vooral niet als je net als ik er steeds maar boeken bij blijft kopen.)

Overigens wil ik jullie ook graag laten weten dat ik vanaf deze week weer actief zal gaan bloggen, dus stay tuned!

Wat staat er allemaal op jullie TBR? Hebben jullie nog aanraders? Laat het me weten!

-XO Valerie

 

6 thoughts on “Hallo 3 weken vrij! Hallo TBR!

  1. Ik heb zojuist clockwork angel uitgelezen! Echt fantastisch! Maar weet niet of het beter is al TMI want deze moet ik nog beginnen 😉 ELEANOR AND PARK <3 Ik ben echt verliefd op dat boek! Momenteel ben ik bezig in library of souls van Ransom Riggs maar daarna ga ik meteen verder met Clockwork prince en met de Harry Potter-reeks, moet ik ook nog steeds afmaken.

  2. Heerlijk, drie weekjes vrij… Over drie dagen heb ik ook eindelijk vakantie! The Infernal Devices is leuk, maar TMI vond ik toch wel een stuk leuker.
    Ik weet niet of je de boeken van Ransom Riggs al gelezen hebt, maar ik vond ze geweldig, dus als je ze nog niet gelezen hebt raad ik ze hierbij echt aan (sorry als ik je TBR drie boeken langer heb gemaakt, haha) Verder roep ik tegen iedereen dat ze In het spoor van de Eclips van Bronagh Curran moeten lezen!

  3. Zo fijn hè, eventjes vrij 🙂 Mijn TBR is ook echt huge, maar ja ooit ga het allemaal lezen 😉 Cress is echt zoooo goed, die moet je snel gaan lezen. De IJzerkoning vond ik ook erg tof. Dus veel plezier met het lezen van deze boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge