Januari Wrap-Up

january

De eerste maand van 2016 is alweer voorbij gevlogen. Een maand waardoor ik ondanks alle drukte en chaos er tóch in slaagde om vier boeken te lezen. Dat betekent dus ook dat ik keurig op schema loop voor mijn reading challenge.
Overigens heb ik alle boeken die ik deze maand gelezen heb, gerecenseerd dus als je benieuwd bent naar een van de boeken, vergeet niet om de reviews page even te checken.

Allereerst las ik Een wereld zonder hemel door Veronica Rossi. Dit boek had ik gratisEen Wereld zonder Hemel gekregen van de boekhandel Van Piere tijdens een kerstlunch. Super gaaf natuurlijk.
Het boek viel zeker in de smaak en het concept sprak me erg aan. Het begin van het verhaal was pakkend en daarom was het voor mij een kleine teleurstelling toen ik in het midden van het boek mijn aandacht ervoor een beetje verloor. Desondanks heb ik wel genoten van dit boek.

CinderCinder door Marissa Meyer. Ik wilde Cinder al heel erg lang lezen ondanks dat ik niet zo’n grote fan ben van sci-fi. Dit boek overtrof werkelijk al mijn verwachtingen. De personages waren om van te houden (of om heel erg te vrezen) en de setting was echt heel uniek. Ik ben zeker van plan om het vervolg Scarlet te gaan lezen komende maand.

Nadat ik Cinder een vijf sterren rating gaf, las ik vervolgens een boekUnearthly die een even hoge score kreeg van mij, namelijk: Unearthly door Cynthia Hand. Ik ben dol op boeken waarbij mythologie over engelen aan bod komt en dit boek sloot daar perfect bij aan. Ik zat al vanaf de eerste bladzijde helemaal in het verhaal en ik kan niet wachten om het volgende deel te bestellen. Nu alleen nog zorgen dat mijn bankrekening het toelaat, want hé: studentenbudget.

Duizend Stukjes van JouDuizend stukjes van jou van Claudia Gray. Wederom een vijf sterren score. Ja, deze maand was een groot geweldige-boeken-feest voor mij. Wat heb ik genoten van dit boek zeg. Wat een bijzonder en intrigerend concept. Wat een prachtige dimensies. Wat een …Paul. De romance in dit verhaal vond ik heel erg leuk, al viel de zóveelste liefdesdriehoek me wel tegen. Ik ben een beetje klaar met die liefdesdriehoeken de hele tijd, maar op dat kleine puntje na, wil ik dit boek echt aan iedereen aanrader. Een topper!

Komende week heb ik nog een drukke week voor de boeg, maar de week er na kan ik heerlijk genieten van een weekje vakantie. Ik ben dan ook zeker van plan om tussen al het carnavallen en feesten door, een hoop te gaan lezen.
Momenteel ben ik begonnen in City of Ashes. Ik wil deze maand ook nog graag Scarlet en Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children lezen en recenseren dus stay tunes.

-XO Valerie

2 thoughts on “Januari Wrap-Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge