Leesbeesten Leesclub: Het verhaal van Sky

LeesclubAfgelopen vrijdag begon het nieuwe seizoen van de YA leesclub bij Van Piere weer en ik had er ongelooflijk veel zin! Ditmaal besproken we Het verhaal van Sky. Het eerste deel van de Soulmates serie door Joss Stirling. Dit boek had ik al voor de zomer uitgelezen en ik moet eerlijk bekennen dat veel dingen waren weggezakt. Gelukkig kwam het verhaal hier en daar weer naar boven tijdens het bespreken er van.

Leesclub 9 september

Zoals je op de foto kunt zien, waren we niet met een immens grote groep, maar het was zeker niet minder gezellig! Ik heb echt veel kunnen lachen en zoals altijd is het altijd heel bijzonder om iedereens meningen en ervaringen te horen over en met het boek.
Zo had Mariëlle van Duntax het boek al jaren terug gelezen en zat het bij haar heel anders in haar hoofd dan bijvoorbeeld bij Jill, die het boek ongelooflijk zoetsappig en fanfic-achtig vond. Over het algemeen kon iedereen het boek wel waarderen en was niemand echt negatief.

De avond was ontzettend geslaagd en de goede zorgen van boekhandel Van Piere droegen daar zeker aan bij. Wij worden er als lezers altijd zo hartelijk en enthousiast ontvangen. Ik vind dat werkelijk zo mooi en bijzonder. Super veel complimenten naar de boekhandel en Jeanette toe!

Uiteraard moest er natuurlijk ook een nieuw boek voor de volgende keer gekozen worden. Dit keer waren er dat niet één, maar twee boeken. Waarom? De volgende leesclubs zijn namelijk op 21 oktober en 4 november. Vrij kort na elkaar dus en daarom is het handig om tijdig te weten welke boeken er besproken worden. Ik zeg je eerlijk dat ik super enthousiast word van de gekozen boeken.

Op 21 oktober bespreken we Cinder van Marissa Meyer (YAAASSS)
Op 4 november bespreken we List en Leugens/Six of Crows van Leigh Bardugo

Mag ik even een vreugdedansje doen? Want HOE leuk zijn deze boeken. En ja, dan bedoel ik voornamelijk Cinder, want zoals jullie waarschijnlijk al weten is Cinder echt een van mijn favoriete boeken ooit!

Wie komen er allemaal naar de leesclub de volgende keer om met mij te fangirlen over Cinder?

xoValerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge