November Wrap-Up

De winter komt nu officieel steeds dichterbij of we daar nu blij mee zijn of niet (eerlijk is eerlijk: ik ben absoluut geen wintermens en zie het liefst het hele jaar door geen enkele sneeuwvlok vallen). Maar het is wel een goed excuus om lekker bij te lezen en mijn TBR-lijst –deze lijst is momenteel op weg naar infinity, te verkleinen. November stond voor mij gelijk aan vijf gelezen boeken. Benieuwd naar welke dat zijn en wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

wonderstruck1

Eind Oktober begon ik in Geek Girl van Holly Smale. Een heerlijk boek om even tussen door te lezen en je gedachten lekker te laten dwalen. De personages zijn ontzettend likeable en ik heb hardop moeten lachen om verschillende quotes.

Vervolgens las ik Happily Ever After van Kiera Cass I confess, ik ben verliefd geworden op het prinsessenwereldje van The Selection. Deze bundel met novella’s behoort daarom absoluut in mijn collectie en als echte Selection-fan vond ik deze ontzettend leuk om te lezen. Nu is het ongeduldig afwachten tot het vijfde deel: The Crown.

Red Queen van Victoria Aveyard had ik erg uitgesteld. Toen ik er in begon had ik spijt dat ik er niet eerder in begonnen was. Ik zat meteen in het verhaal en al gauw was ik helemaal verliefd op het hoofdpersonage Mare en de twee prinsen Cal en Maven. Het einde zag ik totaal niet aankomen en dat maakte Red Queen voor mij nog beter! Oh…waarom is het zolang wachten op het volgende deel?

wonderstruck2

De laatste twee boeken die ik las waren The Perfectionists en The Good Girls. Een duology van Sara Shepard, de auteur van de bekende Pretty Little Liars. Hoewel ik PLL die-hard volg op Netflix en nog steeds niet helemaal over “the A-reveal” heen ben, heb ik de boekenserie nog nooit gelezen. Deze duology deden me af en toe wel denken aan bepaalde personages van PLL, maar het plot was totaal anders. Voor de mystery-liefhebbers raad ik deze twee boeken zeker aan. Een tip: als je begint met lezen, zorg er dan voor dat je het tweede boek ook in huis hebt want het einde is Schokkend… Inderdaad, met een hoofdletter S.

Ik ben benieuwd naar welke boeken jullie deze maand hebben gelezen? Hebben jullie ook al een van de bovenstaande boeken gelezen en is er een boek waarvan jij ook niet kan wachten tot het vervolg? Laat het me weten en stay tuned!

XO -Valerie

2 thoughts on “November Wrap-Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge