Persoonlijke doelen

Afbeeldingsresultaat voor quote about successHet nieuwe schooljaar is begonnen en jeetje, dát merk ik! Van een heerlijke relaxte vakantie, ineens volop drukte. Ik moet er echt nog eventjes aan wennen.

De reden voor dit niet helemaal-aan-boeken-gerelateerde-blogje schrijf, is omdat ik alle drukte eigenlijk gewoon even van me af wil schrijven en jullie een “kijkje” te geven in mijn hoofd, als het ware.

De laatste tijd denk ik veel na over de dingen die ik wil bereiken. Zowel persoonlijk als met mijn blog. Ik weet nu al dat komend jaar een erg druk, maar hopelijk ook een tof jaar zal worden. Zo ben ik onder andere begonnen met een nieuwe baan waarvoor ik 20 uur in de week werk en doe ik ook nog een voltijd studie aan de lerarenopleiding Engels. Volgende week begin ik met mijn stage op een middelbare school en ik kan werkelijk niet wachten.
Ik heb er echt ontzettend veel zin in.
Zoals je wel kunt lezen is mijn planning dus behoorlijk vol, zeker omdat ik me er 100% voor in wil zetten. Ik knijp ‘m dan wel een beetje, want ik twijfel wel of ik het allemaal vol ga houden.

Jullie (volgers van mijn blog) hoeven jullie daarentegen écht geen zorgen te maken over of ik nog wel zal bloggen. Ik blijf gewoon proberen om me aan mijn blogschema te houden, hoewel er natuurlijk wel kans is dat ik twee dagen verwissel. Bloggen is echt een passie van me geworden en ik vind het heerlijk om artikeltjes te schrijven. Het is voor mij een echte uitlaatklep en ik kan me er ook door ontspannen.
Wel ga ik mijn best doen om in mijn vrije tijd veel vooruit te schrijven, zodat ik geen stress heb op de momenten dat ik een artikel online moet zetten.

Toetsenbord, Sleutel, Succes, Online, ComputerEn als we het dan toch over bloggen hebben, kunnen we net zo goed over vloggen praten. Zoals jullie misschien wel weten, zat ik een tijdje met het idee om een booktube kanaal te beginnen en regelmatig video’s op te nemen. Helaas ga ik hier geen tijd voor hebben. In ieder geval niet met een vast ritme. Ik wil zeker af en toe een video opnemen, maar dit zal dan vooral als vlog tijdens evenementen zijn of een maandelijkse wrap-up. (Wat hebben jullie liever: een geschreven of gefilmde wrap-up?)

Anyway, ik weet dat dit geen boek-gerelateerde post is, maar ik hoop dat ik jullie zo toch een beetje op de hoogte heb gehouden met wat er allemaal in mijn dagelijks leven gebeurt. Zo hoeven jullie ook niet bang te zijn dat ik gestopt ben met bloggen als ik vergeet een artikel te plaatsen (dit probeer ik uiteraard te voorkomen).

Ik ben erg benieuwd wat jullie plannen dit jaar allemaal zijn? Hebben jullie iets om écht naar uit te kijken? Een nieuwe opleiding? Of juist je diploma halen? Vertel het me!

xoValerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge