The Quote Challenge | Day 2

Gisteren konden jullie lezen dat ik heb besloten om mee te doen aan The Quote Challenge.
Een kleine challenge die mij uitdaagt om drie dagen lang, drie quotes te plaatsen.
Elke dag zal ik een blogger taggen. Deze blogger nomineer ik dan om deze challenge ook te doen.
Vind je deze challenge nou zo leuk, maar heb ik je niet getagd? Geen probleem! Zolang jij de tag leuk vind, ben je helemaal welkom om hem ook uit te voeren.

Gisteren had ik vooral voor quotes gekozen die veel voor mij betekenen en mij inspireren. Vandaag kies ik voor quotes uit boeken waarbij ik simpelweg helemaal stuk ging en hardop gelachen heb.

Quote 1

Ik kan niet exact uitleggen waarom, maar elke keer als ik deze quote lees voel ik een lach opborrelen.
Jullie weten waarschijnlijk al wel dat Jace een van mijn favoriete boekpersonages is en deze quotes is zó typisch hem. Ik beeld me al helemaal in hoe Jace en Alec dit gesprek voeren.

Quote 2

Ik ging echt stuk van het lachen toen ik deze quote las. Sassy Harry. Harry is voor mij de held der helden in de boekenwereld. Mijn spirit animal. Maar eerlijk is eerlijk: Harry is  op zijn best als ie zo sarcastisch is en vooral tegen Snape of Umbridge.
Ik vind het zó jammer dat deze uitspraak niet in een van de Harry Potter films zit. Ik zou gehuild hebben van het lachen.

Quote 3
Weer een quote van The Mortal Instruments. Geloof me, alleen al in de eerste twee boeken zitten er zoveel uitspraken waarom ik echt heel erg heb gelachen.
En zeg nou zelf: deze quote somt eigenlijk gewoon de shadowhunter wereld op. Het is in ieder geval een quote die ik definitief op een t-shirt of mok zou willen hebben.

Dit waren mijn quotes voor vandaag.
De blogger die ik hiervoor tag is Irene van Geek Palace

-XO Valerie

One thought on “The Quote Challenge | Day 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge