Welcome to Wonderstruck

Ik beken…. Ik ben nooit het type geweest dat fanatiek een dagboek bijhield. Ik was meer het type om er een keer in te schrijven en er vervolgens nooit meer naar om te kijken. Een blog bijhouden zal voor mij dan ook absoluut een uitdaging worden. Waarom ik er aan begin? Ik merkte de laatste tijd hoe groot mijn passie voor boeken is en ik voelde de behoefte om dit met meerdere mensen te delen die hier ook enthousiast over zijn.

Het is dan ook geen verrassing dat mijn blog zich vooral gaat focussen op boeken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig ervaring hebben met het recenseren van boeken, maar hé oefening baart kunst toch? Hoewel de focus op boeken ligt, zullen verschillende films en tv-series waarschijnlijk ook voorbij gaan komen. Once Upon a Time, anyone? 😉

De naam Wonderstruck komt voort uit een van mijn favoriete nummers. Enchanted van Taylor Swift. Hierin gebruikt zij het woord “Wonderstruck”. Dit woord vind ik heel magisch klinken. Hierdoor ook de reden dat ik het gebruik voor mijn blog.

Voor iedereen die dus op zoek is naar een blog over voornamelijk boeken en af en toe tv-series en films, this is your place to be! I promise, really!

XO- Valerie

2 thoughts on “Welcome to Wonderstruck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge