Wonderstruck Week 39

Oh  my, laten we beginnen met de mededeling dat ik in een zeer diepe leesdip ben geraakt en ik het niet voor elkaar krijg hier uit te komen. Daarbij heb ik het zó druk met stage, dat ik mijn blog wederom een beetje heb verwaarloosd. Stiekem ben ik een beetje teleur gesteld in mezelf. Ik houd zoveel van bloggen, maar op de dagen dat ik zo ontzettend moe ben, schuif ik het maar op en stel ik het weer uit. Hopelijk kom ik snel uit die leesdip, zodat ik ook weer meer inspiratie heb om te bloggen. Maar hé, mochten jullie nou benieuwd zijn waarmee ik het nou zo druk heb? Lees dan snel mijn weekoverzicht.

Maandag

Voor de meeste mensen is maandag de start van een nieuwe week. Gelukkig ben ik meestal op maandag vrij dus voor mij is het nog stiekem een heel klein beetje weekend. Wel zorg ik er altijd voor dat ik op maandag mijn boodschappen doe voor de rest van de week. Meestal maak ik een lijstje, maar telkens vergeet ik altijd de helft en kom ik daar pas achter als ik weer thuis ben. Herkenbaar, anyone?
Ook keek ik maandagavond weer naar Holland’s Next Top Model -een programma dat ik nooit wat aan vond, maar nu inmiddels een beetje een guilty pleasure is geworden… Oeps.

Dinsdag

Dinsdag ging de wekker bij mij om 06.00 af en een uur later zat ik met een grote kop koffie in de trein onderweg naar mijn stage. Ik nam deze dag twee SO’s af bij mijn brugklassen. Nadat mijn lessen afgelopen waren, bereidde ik -met behulp van de koffie automaat, mijn lessen voor voor woensdag en donderdag

Woensdag

Op woensdagen staat mijn wekker zelfs nog vroeger dan op een dinsdag, namelijk: 05:30. Ik hoef je daarom waarschijnlijk niet te vertellen hoe ik me die ochtend voelde. Voornamelijk als je weet dat ik absoluut geen ochtendmens ben. Hoe dan ook, ik ging weer op pad na stage en gaf drie lessen. Vervolgens zocht ik een plekje op in de personeelskamer en begon ik met het nakijken van de SO’s.

Donderdag

Donderdag was een erg drukke dag. Met mijn twee vwo klas deed ik een heel leuk spel waarbij ze een plattegrond van een huis moesten natekenen aan de hand van mijn instructies. Dit leverde werkelijk hilarische resultaten op. Verder gaf ik les tot het 7e uur en laat ik je zeggen: wat was dat laatste uur chaotisch. Mijn energielevel kelderde nog sneller dan het zinken van de titanic –speaking of: deze film bekeek ik ook deze week en zoals gewoonlijk was het weer janken geblazen. Jack had makkelijk op die deur kunnen liggen….
Na een dag vol stage ging ik gelijk door met de groep stagiaires voor een workshop jongeren coaching. We bespraken verschillende casussen en kwamen erachter dat het voeren van een coachingsgesprek toch nog heel moeilijk kan zijn. Donderdagavond kroop ik vermoeid in bed en viel ik gelijk als een blok in slaap.

Vrijdag

Het weekend was bijna in zicht! Vrijdagmiddag ging ik eerst naar mijn bijles leerling en vervolgens besloot ik nog even om de stad te bezoeken en een bullet journal te kopen. Ik ben heel erg benieuwd of ik het bullet journaling dit keer wél volhoud. Ik merk namelijk dat ik er altijd erg van baal als een bladzijde er niet uit komt te zien zoals ik voor ogen had. Ik ben soms vreselijk perfectionistisch, dus ik denk dat dit een goede uitdaging is om het een beetje af te leren.

Zaterdag

Voor mijn gevoel begon zaterdag mijn weekend pas echt. Helaas, werd ik vrijdag – zaterdagnacht wakker gebeld waardoor ik daarna niet meer in slaap kon komen. Ik was dan ook behoorlijk moe zaterdag en heb uiteindelijk weinig uitgevoerd. Ik besloot om overdag te werken in mijn bullet journal en wat te netflixen (Ik begon aan seizoen 6 van Once Upon a Time). Om toch nog de deur uit te gaan, besloot ik om ’s avonds samen met een goede vriendin een terrasje te pakken. Cheers.

Zondag

Zondagmiddag was ik al vroeg wakker en ging ik ’s middags gezellig lunchen met mijn moeder en opa. We bestelden warme chocolademelk met slagroom en wat gefrituurde snacks. Daarna wandelden we nog een stukje door de bossen met de hond. Ik ben zelf echt dol om in de herfst te wandelen. De kleuren van de bladeren laten mijn hart altijd een beetje sneller kloppen; verklaar me voor gek, maar de herfst is oprecht mijn favoriete seizoen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge