Wrap-Up Februari 2018

Wanneer je je had voorgenomen om in februari veel te gaan lezen en je er uiteindelijk maar nét in slaagde om twee boeken uit te  krijgen, is dat toch een heel klein beetje jammer. De maand februari vloog -met twee nieuwe banen, voorbij en de tijd die ik voor mezelf over had vulde ik vooral met feestjes. Veel lezen kwam er dan ook niet aan te pas. Maar hé, nieuwe rondes nieuwe kansen toch? Lezen blijft immers toch voornamelijk voor plezier


Februari begon ik met het boek: Liberty: over hoe ik een (best wel) goede spion werd van Andrea Portes. Hiervan kreeg ik een recensie exemplaar opgestuurd door Harper Collins. Liberty las ontzettend vlot weg, maar door gebrek aan tijd duurde het toch eventjes voordat ik het boek uit had. Liberty is een heel fijn boek om tussen door te lezen en bevat heel veel droge humor. Ik heb er dan ook beslist van genoten en zal jullie hier meer over vertellen in een recensie heel binnenkort.

Uiteindelijk sloot ik de maand af met, jawel, Twilight door Stephenie Meyer. Twilight was een van de eerste boeken die ik uit het ya genre las en een van de series waarop ik direct verliefd werd. Destijds (volgens mij was ik 14) heb ik de boeken weliswaar verslonden en was ik vol overtuiging #teamEdward. Ik had zelfs een I <3 Edward t-shirt. Don’t judge me. Ik heb de boeken al ontzettend lang niet meer gelezen, dus het herlezen van Twilight was een waar genot. Natuurlijk vallen mij nu veel meer clichés op dan vroeger, maar hé. Soms is het gewoon oké om schaamteloos te zwijmelen bij boeken en een beetje te genieten van liefdesdriehoeken. Twilight was een van mijn eerste boekenliefdes en dat zal stiekem ook nog wel zo blijven.

Veel boeken waren het niet in februari, wat ik eigenlijk wel jammer vind. Deze maand ga ik ook proberen om iets meer te lezen in plaats van Netflix. Ik hoop dat het me dit keer wél gaat lukken.

Welke boeken zou jij weer willen herlezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge