Wrap-Up Januari 2018

Een nieuw jaar, dus ook nieuwe boeken. Januari was voor mij echter een ongelooflijk drukke maand, waardoor ik minder heb gelezen dan ik had gehoopt. Ik las deze maand drie boeken uit.

Als eerste las ik Iskari: de laatste Namsara van Kristen Ciccarelli. Een perfect boek om in het nieuwe jaar mee te starten, want ik heb echt onwijs genoten van dit boek. Iskari heeft echt alles wat ik nodig heb in een verhaal: sterke hoofdpersonen, een prachtige setting, fantasy en romantiek. Ik kan niet wachten totdat het tweede boek uit komt, maar dat zal nog even duren. Wil je weten wat ik nog meer van Iskari vond? Lees dan hier mijn recensie!

Als tweede las ik Onbreekbaar. Een gedichtenbundel van Hans Hagen. Deze bundel verscheen 16 januari en is een goed instapboek voor young adults die graag willen kennis maken met poëzie. Zelf lees ik de laatste tijd al heel erg veel Engelse poëzie en ik wilde daarom eens Nederlandse gedichten proberen. Deze bundel vond ik erg mooi. Ik heb een drietal gedichten die ik ongelooflijk sterk vind en waar ik ook écht iets bij ga voelen. Echter, niet alle gedichten spraken me aan, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Over deze bundel verschijnt mijn recensie volgende week, dus houd mijn blog goed in de gaten!

Tot slot herlas ik Harry Potter en de Geheime Kamer door J.K. Rowling. Ik wist niet goed wat ik moest lezen, dus besloot ik gewoon eens te kiezen voor een van mijn favorieten. Vorig jaar herlas ik deel 1 dus het leek me een goed idee om het tweede boek erbij te pakken. Oh wat was dat fijn. Het is heel lang geleden dat ik de Geheime Kamer had gelezen en ik herlas het boek dan ook met een brede grijns op mijn gezicht. Het is zo gek om telkens wanneer je het boek opnieuw leest, steeds weer andere dingen tegen te komen. Ook hierover verschijnt binnenkort een nieuwe blog.

Hoewel ik nooit een grote TBR wil opstellen voor de volgende maand, is er toch één boek wat ik zeker ga lezen in februari. Dat is het boek Liberty: hoe ik een best wel goede spion werd door Andrea Portes. Over dit boek heb ik weinig gehoord, maar het lijkt me een heerlijk boek om even tussendoor te lezen. Verder zie ik wel welk boek ik op pak. Al neem ik me wel voor om deze maand minstens vier boeken te gaan lezen.

Welk boek hebben jullie op je TBR staan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge