Wrap-Up Juni

Ik ben deze maand eigenlijk weer véél te laat met mijn wrap-up, mijn excuses daarvoor. Hoe dan ook, ik heb in Juni voor mijn doen veel boeken gelezen en deze wil ik uiteraard ook heel erg graag met jullie delen.

Rivalen

Rivalen van Alyson Noël was het eerste boek wat ik las in Juni. Dit boek is enorm gehyped en trok daarom ook zeker mijn aandacht. Ook de twee verschillende edities spraken me erg aan. Zelf koos ik voor de witte cover, maar achteraf gezien vind ik de zwarte cover beter bij het verhaal passen. Hoewel Rivalen niet helemaal voldeed aan mijn verwachtingen, heb ik er toch van genoten en ben ik er van overtuigd dat de rest van de serie erg veelbelovend gaat zijn.

Het Verhaal van Sky

 

Vervolgens las ik Het verhaal van Sky van Joss Stirling,  het eerste deel van de Soulmates serie. Ik kwam bij deze serie terecht doordat uitgeverij Blossom Books het opnieuw heeft uitgegeven. De nieuwe covers vind ik echt ontzettend leuk en de tekst op de achterflap overtuigde me al gauw. Ik vond het een enorm leuk boek en ik ben zeker van plan om de rest van de serie te lezen. Echter, Blossom Books heeft alleen de eerste drie delen van de serie vertaald in het Nederlands waardoor ik nu twijfel om deze serie te vervolgen in het Engels. Pfff #boekenwurmstruggles

A Court of Mist and FuryA Court of Mist and Fury van Sarah J. Maas is echt het beste boek wat ik in Juni las. Misschien is het zelfs van een van de beste boeken die ik tot nu toe dit jaar heb gelezen. Want wauw, ik kan niet beschrijven hoe geweldig ik het vond. Tijdens het lezen heb ik continue op het puntje van mijn stoel (lees: bank) gezeten en kon ik het met geen mogelijkheid wegleggen. Ik vraag me af hoe ik het volhoud tot het volgende boek, want het einde was echt ongelooflijk. I want more! (en snel ook)

Verliefd en Verloren

Verliefd en Verloren van Lizzie van den Ham kreeg ik als gratis e-book exemplaar van uitgeverij Dutch Venture Publishing om te recenseren. Het sprak me vooral aan vanwege de hoofdpersoon. Gemma is namelijk afgestudeerd als docent Engels en ik was benieuwd of ik mezelf in haar zou kunnen herkennen. Het boek las ontzettend vlot, maar op sommige momenten voelde ik me er een beetje ongemakkelijk bij. Vooral vanwege de relatie tussen docent en een leerling. Toch ken ik veel lezers die dit absoluut geen probleem vonden. Zo zie je maar hoe smaken kunnen verschillen.

DeliriumDelirium van Lauren Oliver had ik echt al ontzettend lang in mijn kast staan. Ik keek zo erg uit naar dit boek dat ik eigenlijk een beetje terughoudend was om ‘m te gaan lezen. Je weet wat ze zeggen over hoge verwachtingen toch? Gelukkig stelde Delirum mij zeker niet teleur, hoewel het eventjes duurde voordat ik echt lekker in het verhaal zat. Het concept van een wereld waarin liefde gezien wordt als een ziekte vond ik ontzettend intrigerend en tegelijkertijd beangstigend waardoor ik op een gegeven moment echt door het boek heen vloog.

Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld

Ik sloot Juni af met het boek Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld door Becky Albertalli. Ook was er rond dit boek een poosje geleden echt een enorme hype. Ik ben dus als lezer een beetje aan de late kant. Tijdens het lezen kreeg ik mijn grijns maar niet van mijn gezicht. Wat vond ik dit boek leuk! Simon vind ik echt een fantastisch hoofdpersonage en ik heb hardop gelachen om zijn humor. Een volledige recensie van dit boek volgt deze week, dus als je daar naar benieuwd bent, houd dan eventjes mijn blog in de gaten.

Met 6 gelezen boeken heb ik nu een dikke voorsprong op mijn Goodreads reading challenge. Eigenlijk kan ik er nu niet meer onder uit: ik moet écht mijn boekenaantal verhogen. Momenteel staat mijn doel op 40, maar ik denk dat 45 boeken haalbaar moet zijn. Overigens ben ik van plan om mijn volgende wrap-up weer met jullie te delen in de vorm van een video, laat me weten of jullie dat leuk zouden vinden.

Welke boeken hebben jullie zo al gelezen?

xoValerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge