Blossom Books Read-a-Thon

Zoals bij de meeste leuke dingen, kom ik er weer eens veel te laat achter.
De Blossom Book Read-a-Thon begon namelijk donderdagavond om 20:00, terwijl ik vrijdagavond pas afwist van het bestaan er van.
De Blossom Book Read-a-Thon is een soort challenge die lezers uitdaagt om in één weekend, zoveel mogelijk te lezen. Of dat nou een serie is van zes boeken of juist  één dikke pil, het is aan de lezer de keus wat hij/zij gaat lezen.
Zelf had ik  dit weekend een hoop vrije tijd en toen ik las over deze read-a-thon, wist ik gelijk waar ik deze vrije tijd aan zou gaan besteden.

Hoewel het voornaamste doel van deze read-a-thon is om zoveel mogelijk te lezen, organiseert Blossom Books gedurende de dagen leuke challenges. Zo was er vandaag een challenge waarbij je een bookquote op moest schrijven in je eigen handschrift en deze vervolgens delen op Twitter.
Naast challenges worden er ook “sprints” gehouden. Dat wil zeggen: binnen een halfuur zoveel mogelijk lezen. Ontzettend leuk toch? Ik kijk nu al uit naar de read-a-thon van volgend jaar.

readathonEnthousiast las ik vrijdagavond al P.S. I Still Love You uit. Een fantastisch boek die ik vijf welverdiende sterren heb gegeven.
Zaterdag was het heerlijk zonnig en nadat  ik mezelf in een tuinstoel op het balkon had geinstalleerd, begon ik aan Anna & de French Kiss van Stephanie Perkins. (De gesigneerde versie!) En raad eens? Ook dit boek las ik binnen één dag uit. Wat zonnestralen allemaal niet kunnen doen voor je leesproces.

Zaterdagavond ben ik begonnen in het lang verwachte einde van The Selection serie, namlijk: The Crown van Kiera Cass. Het plan is om zoveel mogelijk in dit boek te lezen vandaag en hem hopelijk uit te krijgen.
Wat denken jullie? Zal het me lukken? Ik laat het jullie weten.

Welke boek zijn jullie dit weekend aan het lezen en hebben jullie ook meegedaan aan de Blossom Books Read-a-Thon?

-XO Valerie

One thought on “Blossom Books Read-a-Thon

  1. Goed om te weten dat ik niet de enige ben die er wat laat achter de read-a-thon kwam… Ik ontdekte de actie ongeveer een uur voor het begon ^^; Naast het lezen vond ik de challenges onwijs leuk. Mijn Facebook en Instagram hebben er weer enkele leuke foto’s bij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge