OHMYBOOKATHON een boost voor mijn TBR!

Begin Augustus begon ik te lezen in Uprooted van Naomi Novik. Ik zat echt meteen in het verhaal en verslond de eerste drie hoofdstuk totdat ineens… ik mijn interesse totaal verloor. Ik las vervolgens steeds maar een paar bladzijdes per dag waarbij ik hele stukken tekst skipte. Super zonde en niet echt goed voor mijn TBR. Gelukkig was daar ineens de ohmybookathon. Een read-a-thon georganiseerd door de bloggers van OhMyBook met als doel tijd vrij maken om te lezen en je TBR te boosten. Dit kwam voor mij als geroepen.
Echter, ik zou Valerie niet zijn als ik niet te laat achter deze read-a-thon zou komen. De ohmybookathon ging 11 Augustus van start, maar vanzelfsprekend begon ik pas een dag later. Omdat ik wist dat ik écht niet door Uprooted heen zou komen, heb ik besloten om deze tijdelijk aan de kant te leggen en voor de ohmybookathon een aantal andere boeken klaar te leggen.

wonderstruck40

Vrijdag begon ik in Hallowed van Cynthia Hand. Een boek die ik al heel erg lang wilde lezen, want het eerste deel van deze trilogie (Unearthly) was werkelijk prachtig. Hallowed las ik gisteravond uit en daarmee heb ik weer een boek aan mijn reading challenge toe te voegen. De komende dagen hoop ik All The Bright Places uit te lezen en te beginnen in The Problem With Forever. Als dit me lukt, heb ik weer een mooi aantal gelezen boeken voor de maand Augustus, vinden jullie ook niet?

Doen jullie ook mee met de ohmybookathon?

xoValerie

 

2 thoughts on “OHMYBOOKATHON een boost voor mijn TBR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge