Carnaval Bookhaul

Afbeeldingsresultaat voor book cartoon

Het is al zo lang geleden dat ik een bookhaul plaatste. Waarschijnlijk komt dit omdat ik niet gek veel boeken meer in één keer of een korte periode koop. In februari/maart was dat achter en kocht en kreeg ik meer boeken dan gewoonlijk. Omdat ik deze boeken allemaal voor en tijdens de Carnaval haalde, heet het de “Carnaval Bookhaul” en kon ik maar liefst 7 boeken aan mijn boekenkast toevoegen.

wonderstruck75

Ik kocht begin februari de twee contemporaries The Sun is also a Star door Nicola Young en Artistotle & Dante discover the Secrets of the Universe door Benjamin Alire Sáenz. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze twee boeken, voornamelijk omdat ik de laatste tijd weer heel graag contemporaries lees. Toch ben ik niet van plan deze gelijk te lezen, omdat ik er juist eventjes naar uit wil kijken.

wonderstruck76Van uitgeverij Blossom Books ontving ik een exemplaar van De Kids of Appetite door David Arnold. Dit boek wilde ik zo graag lezen, dus ik ben Blossom Books heel dankbaar voor dit boek. De cover en het verhaal zijn beide ontzettend prachtig en alle lovende recensies van dit boek zijn geheel terecht. En uiteraard verschijnt heel binnenkort mijn recensie over dit boek. Een ding verklap ik vast: dit is zo’n boek die je vaker gaat lezen zonder het beu te worden.

Bij boekhandel Van Piere werden er tijdens de leesclub een aantal boeken verloot en mocht ik naar huis met The Jewel door Amy Ewing en Sterrenstof door Krystal Sutherland. The Jewel stond al heel lang op mijn TBR dus ik hoop deze zeker heel snel te kunnen lezen. Verder lijkt Sterrenstof me een heel fijne contemporary dus dat komt wel goed.

wonderstruck77Ook kocht ik eindelijk Caraval door Stephanie Garber. Dit boek had ik geloof ik al 20 keer opgepakt en weer weggelegd. Voordat Carnaval begon, hakte ik de knoop door. Het boek matcht qua titel met mijn favoriete vijfdaagse feest, dus dit boek moest en zou mee naar huis. Ik vind het boek een zo ongelooflijk mooie omslag hebben dat ik er tot nu toe alleen nog maar verliefd naar heb gekeken. Over het verhaal zelf hoor ik alleen maar goede dingen dus de verwachtingen zijn inmiddels behoorlijk hoog. Please, laat ze waargemaakt worden.

Tot slot bestelde ik City of Lost Souls door Cassandra Clare die hopelijk deze week binnen komt. Ik kan niet wachten om verder te gaan met The Mortal Instruments, want dit is oprecht een van mijn favoriete series.

Voorlopig heb ik nog genoeg te lezen, dus zal ik niet snel nieuwe boeken kopen (Uitzonderingen zijn natuurlijk mogelijk). Ik kan niet wachten tot ik kan beginnen in alle bovengenoemde boeken en ik denk dat ze stuk voor stuk de moeite waard zijn om te lezen.

xoValerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge