Easy like Sunday morning

Zondag is een van mijn meest favoriete dagen van de week. Het enige minpunt ervan is dat het vaak het laatste dagje weekend is (met uitzondering van morgen, ik heb een keer op maandag vrij yay). Over die minpunten ga ik het niet hebben nu, ik ga het juist hebben over de dingetjes die zondagen zo fijn maken.


Mijn zondagochtenden begin ik eigenlijk altijd met uitslapen. Ik hou van slapen en als het een sport zou zijn geweest, won ik de gouden medaille.
Wanneer het dan écht eens tijd is om mijn bed uit te gaan, start ik onmiddellijk de playlist easy on sunday van Spotify op en zet ik een heerlijk kopje koffie, waarna ik vervolgens lekker blogs ga lezen en er zelf eentje ga schrijven.
De rest van de dag besteed ik meestal met lezen en ga ik soms nog een uurtje sporten.

Zo lang ik me kan herinneren zijn zondagen altijd de dagen geweest waarop ik me lekker kan ontspannen. Toen ik nog thuis woonde, begonnen we de zondag altijd met een heerlijk uitgebreid ontbijtje (die ontbijtjes zijn ook de reden waarom ik in het weekend graag eventjes naar huis ga) en was de rest van de dag heerlijk relaxed.
Het allerfijnste vind ik nog zondagen in de zomer, zodat ik heerlijk buiten kan genieten van een mooi boek.

Helaas, is vandaag de zondag een beetje druilerig, maar op zich heeft dat ook wel weer zijn charme. Lekker op de bank met wat aangestoken geurkaarsen (vanille of kaneel-geuren zijn altijd goed) en A Court of Mist and Fury in mijn hand. Ik hoop dat ik vandaag nog een aantal uurtjes kan lezen voordat ik me ga focussen op huiswerk (want ja, dat gebeurt meestal ook op zondag… uitstelgedrag much).

Hoe brengen jullie deze dag door?

xoValerie

 

2 thoughts on “Easy like Sunday morning

  1. Ondertussen is het al maandag geworden en ook vandaag is het jammer genoeg zo’n druilerige dag. Zelf moest ik vandaag vooral boodschappen doen, ging ik bij mijn oma langs en moest ik mijn identiteitskaart gaan vernieuwen op het gemeentehuis (de komende tien jaar loop ik met een rampzalige pasfoto rond).

    De rest van de dag ben ik vooral bezig geweest met het versturen van mails en het bijlezen van mijn blogfeed. Zo meteen nog even iets te eten in elkaar flansen en dan hoop ik nog wat aan lezen toe te komen.

    1. Hopelijk ben je nog toegekomen aan het lezen! Het weer leent zich er in ieder geval voor, want om nu naar buiten te gaan is ook niet echt ideaal 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge