Happy New Year!

Lieve lezers! Ik hoop dat jullie allemaal een goede jaarwisseling hebben gehad (en voor degene die hebben gedronken: hopelijk is de kater meegevallen vandaag 😉 ) en ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2016

Dit jaar telt 366 dagen waarvan ik hoop dat ik ze goed kan besteden aan mijn blog en het lezen van veel nieuwe boeken.

wonderstruck1

Wat kan je de komende tijd van Wonderstruck Books verwachten? Allereerst, zal ik dit jaar reviews, wrap-ups en veel boek-gerelateerde artikelen gaan schrijven, want het blijft in de eerste instantie natuurlijk een boekenblog. Daarbij ben ik ook van plan om dit jaar winacties te gaan houden op mijn blog. Dus als je benieuwd bent daarnaar blijf mijn blog dan zeker volgen.

Ik houd mij ook bezig met tv programma’s en series en daarover zal ik dus ook gaan schrijven. Vanaf januari kun je van mij wekelijks posts verwachten over Wie is de Mol? (vanaf 2 januari), Pretty Little Liars en Shadowhunters (beide vanaf 12 januari). Kijk jij ook naar een van deze shows? Houd mijn blog dan in de gaten.

Daarnaast, heb ik mijn Reading Challenge op Goodreads op 40 boeken gezet. Ik vind het lastig om in te schatten of dit voor mij een haalbaar aantal is of dat ik juist te laag of te hoog heb geschat. Ik ga in ieder geval mijn best doen om die 40 boeken te halen! So please stay tuned.

Ten slotte hoop ik regelmatiger te posten op mijn blog. Mijn streven is drie blogposts per week.

Zijn er nog bepaalde onderwerpen, boeken of tv shows die jullie graag terug zien op mijn blog? Laat het me dan even weten in de comments!

-XO Valerie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge