The Quote Challenge | Day 3

Last but not least. De laatste dag van de quote challenge is alweer aangebroken.
En een challenge is het zeker. Ik heb zoveel quotes die ik met jullie wil delen, dat 3 quotes uitzoeken praktisch onmogelijk is. Het liefste zend ik jullie allemaal een kopie van het boekje waarin ik mijn favoriete quotes noteer.

Vandaag staan mijn quotes in het teken van boeken en lezen. Enjoy!

Quote 1

Ik denk dat je van elk boek dat je gelezen hebt -en vooral een boek dat je heel erg heeft geraakt, altijd een stukje bij je draagt. Een boek dat ontzettend speciaal voor je is of is geweest, zal je nooit helemaal vergeten. Er is altijd iets van het boek wat je met je meeneemt. Of dat nou een quote, een levensles of de fantastische personages zijn, is natuurlijk voor iedereen anders.
De serie die ik voor altijd bij me draag is natuurlijk de Harry Potter serie. Dit was zo’n mooi en fijn onderdeel van mijn jeugd, dat ik het voor altijd in mijn hart heb gesloten.

Quote 2

Of je nu zwijmelt bij het liefdesleven van Maxon en America, met kloppend hart Katniss toejuicht met haar strijd tegen het Capitool of dat je spreuken afvuurt samen met Harry Potter, je leest allemaal over het leven van personages. Je voelt met ze mee. Je lacht met ze. Je huilt met ze.
Dit maakt ons als lezer uniek. Wat zou het saai zijn om nooit een boek open te slaan en te kunnen ontsnappen in een totaal andere wereld.

Quote 3

Niet alleen is het heerlijk om jezelf terug te trekken met een goed boek. Ik denk dat boeken wel degelijk een grote invloed kunnen hebben op je leven. Soms lees je iets wat je zo erg raak en ontdek je dat er zoveel meer andere mogelijkheden zijn dan degene die jij kende, dat je anders naar jezelf en dingen gaat kijken.
Als je erover nadenkt is het eigenlijk wel heel bijzonder dat boeken zoveel invloed kunnen hebben op mensen, toch?

Dit waren de 3 quotes voor vandaag en dat betekent het einde van the quote challenge.
De blogger die ik vandaag tag is Jet van RabbitBookz

-XO Valerie

One thought on “The Quote Challenge | Day 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge