New beginnings

Afbeeldingsresultaat voor new year quotes tumblr

Allereerst wil ik -voor ik begin met deze post, iedereen een heel gelukkig en liefdevol jaar toe wensen. Hopelijk heeft iedereen het jaar feestelijk af kunnen sluiten en begint iedereen vandaag met een frisse start.
Die frisse start hoop ik immers wel te hebben, want zoals jullie ongetwijfeld is opgevallen ben ik ruim drie maanden niet actief geweest op mijn blog. Sterker nog, ik heb erg lang getwijfeld of ik überhaupt wel door wilde gaan met bloggen. Na veel nagedacht te hebben, heb ik gelukkig besloten om het bloggen niet op te geven en daarom begin ik vanaf vandaag weer met nieuwe moed aan Wonderstruck Books.

Nu zullen sommigen van jullie je misschien afvragen wat de reden van mijn afwezigheid precies was. Uiteraard wil ik die deels met jullie delen. Het begon voornamelijk met het gebrek aan tijd. Van te voren had ik niet gedacht dat mijn stage dit jaar zoveel tijd in beslag zou nemen waarbij ik zo’n lange dagen maak. ’s Avonds heb ik dan al gauw geen zin meer om nog actief bezig te zijn met schrijven of bloggen. Zelfs lezen heb ik ruim twee maanden niet gedaan. Deze blog en leesdip duurde op een gegeven moment ook zo lang dat ik het plezier in lezen langzaam begon kwijt te raken. Op dat moment besloot ik dan ook om eventjes een langdurige blog en leespauze in te lassen en focuste ik me in mijn vrije tijd voornamelijk op mijn vrienden en familie.

Op persoonlijk vlak heeft het me de afgelopen periode ook niet heel erg mee gezeten. Hierover deel ik niet te veel details, maar wil ik jullie wel vertellen dat ik afgelopen december afscheid heb moeten nemen van mijn opa. Voor de zomer overleed ook mijn oma, dus dit kwam ontzettend hard aan. Gelukkig krijg ik veel steun van mijn omgeving en dat doet me heel erg goed.

Afbeeldingsresultaat voor new chances quotes

Hoe dan ook, de laatste weken merkte ik toch echt dat ik het bloggen er miste en daarom heb ik besloten het weer op te gaan pakken. Echter, ik heb wel een paar kleine veranderingen. Zo zal ik voorlopig niet vier keer in de week iets posten, maar twee of drie keer. Ietsje minder, maar hopelijk lukt het me om het op deze manier veel beter vol te houden en er weer plezier in te krijgen. De dagen waarop ik zal gaan bloggen zijn voorlopig maandag, woensdag en zaterdag. Ook ben ik aan het kijken voor een nieuwe lay-out, maar hier ben ik nog niet helemaal over uit.

Ik hoop van harte dat jullie -ondanks mijn afwezigheid, mijn blog blijven volgen. Het wordt ongelooflijk gewaardeerd. Laten we er een heel mooi jaar van gaan maken!

3 thoughts on “New beginnings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge