Wonderstruck Week 1 | 2018

Het nieuwe jaar is begonnen en daarbij hoort dan ook mijn eerste weekverslag van 2018. Ik heb een tijdje getwijfeld of ik de weekverslagen nog wel wilde doen op mijn blog. Zelf vind ik het leuk om een beetje meer van mijn persoonlijke leven met jullie te delen, dus daarom heb ik besloten dit voorlopig nog steeds te doen. Als jullie dit ook tof vinden, laat het me dan vooral weten!

Afbeeldingsresultaat voor messy bun and getting stuff doneMaandag

In tegenstelling tot vorig jaar, begon 1 januari dit jaar voor mij  niet met een kater. Een applausje waard, al zeg ik het zelf. Ik stond op tijd op, maakte ontbijt en zette een bak koffie om vervolgens vol energie aan school te werken. Na de kerstvakantie heb ik een belangrijke deadline staan dus deze week is het even alles op alles zetten om die ook daadwerkelijk te houden. Mijn motto? Messy bun and getting stuff done.

Dinsdag

Dinsdag probeerde ik te beginnen met een van mijn nieuwe voornemens, namelijk: meer sporten. Want ja, ik voel me schuldig als ik maandelijks een mailtje krijg van basicfit met: “we missen je op de club”. En hoewel dat gevoel vanuit mij niet wederzijds is, lijkt het me toch verstandiger om wél meer te sporten.
Verder kijk ik op dinsdagavond altijd het ultieme guilty pleasure programma: de bachelor en ditmaal besloten mijn drie mannelijke huisgenoten om eens een aflevering mee te kijken. Geloof me, dit was echt hilarisch.

Woensdag

Woensdagochtend gaf ik eerst een uurtje Engels aan mijn bijlesleerling en vervolgens fietste ik door de zware wind naar Fontys om te studeren. Ja. Je leest het goed. Ik was op Fontys in de kerstvakantie. Ik zou hier echt een medaille voor moeten verdienen, want ik zou op zo’n regenachtige dag véél liever op de bank gezeten hebben met een goed boek. ’s Avonds keek ik de film Interstellar met mijn huisgenoten en ik moet eerlijk zeggen dat ik het einde van de film heel erg tegen vond vallen.

Donderdag

Donderdag was een lekker productief dagje. Ik besloot om mijn studentenkamer eens grondig schoon te maken en werkte vervolgens lekker door aan mijn portfolio voor stage. ’s Avonds dronk ik cocktails met mijn huisgenoten om de dag een beetje chill af te sluiten en toen ik thuis kwam nam ik nog heel even de tijd om wat te lezen.

Vrijdag

Het is weer bevestigd. Ik ben ontzettend slecht in monopolie spelen. Op vrijdag besloten we om met een grote groep huisgenoten ’s avonds de stad in te gaan, maar vooraf wilden we eerst nog een spel doen. We kozen voor monopolie (de Game of Thrones editie! WOEHOEH) en al snel belandde ik keer op keer in de gevangenis. Ik geef het op hoor. Vervolgens vertrokken we naar de stad en hebben we een onwijs leuke avond gehad.

Zaterdag en zondag

Zaterdag en zondag werkte ik overdag aan mijn portfolio. Dit ging wat moeizaam want mijn concentratie was echt ver te zoeken. Gelukkig heb ik maandag nog tijd om de puntjes op de i te zetten en dan zal ik het toch echt moeten inleveren. Eerlijk? Ik stress ‘m ontzettend hard dus het is nog te zien of ik het haal. Fingers crossed.

Uiteraard is zaterdag ook het nieuwe seizoen van Wie is de Molbegonnen en oh-mijn-god wát een openingsaflevering was dat zeg. Ik kreeg zoveel kippenvel, werkelijk waar prachtige tv. Ik kan alweer niet wachten tot volgende week. Dit was overigens ook mijn laatste week kerstvakantie. Ik baal er van dat het zo snel is gegaan en ik geloof dat ik vast niet de enige ben.

Hoe zijn jullie feestdagen en vakantie geweest?

 

One thought on “Wonderstruck Week 1 | 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge