Wonderstruck Week 2 | 2018

De tweede week van januari vloog naar mijn idee echt razendsnel voorbij. Zo gek dat wanneer je dagen bewust bij houd (dit doe ik tegenwoordig in mijn bullet journal), je aan de ene kant het gevoel hebt dat het ontzettend snel gaat, maar aan de andere kant ook goed beseft wat je allemaal doet binnen één week

Maandag

Maandag was dé dag dat ik mijn portfolio moest inleveren. Ik stond dan ook vroeg op en werkte de laatste dingetjes bij.Om stipt 4 uur ’s middags leverde ik ‘m in, kruiste ik mijn vingers en hoopte ik op het beste. Vervolgens bereidde ik mijn lessen voor de week voor en sloot ik de dag af met een uurtje sporten.

Dinsdag

Dinsdag begon ik weer op stage, na twee weken kerstvakantie te hebben gehad. Wat was dat weer even wennen zeg. Ik gaf deze dag twee lessen en het laatste uur was echt totale chaos. Blijkbaar hadden de leerlingen ook liever wat langer vakantie gehad.
’s Avonds werkte ik lekker aan mijn blog en mijn bookstagram en keek ik voordat ik ging slapen nog even naar een serie. (Black Mirror. Aanrader!)

Woensdag

Woensdag was een prima dagje. Mijn lessen verliepen zoals ik dat wilde wat ook wel eens fijn is. In de avond maakte ik samen met mijn huisgenoten echt een heerlijke pasta carbonara en dronken we met zijn allen een wijntje.

Donderdag

Donderdag was de dag waarop ik het cijfer van mijn portfolio terug kreeg. Alle stagiaires werden een voor een geroepen om het behaalde cijfer door te spreken. Uiteraard was ik weer helemaal als laatste dus toen ik eindelijk aan de beurt was, was ik een grote hoop zenuwen. Uiteindelijk had ik me helemaal niet zoveel zorgen hoeven maken, want wat bleek: ik had een dikke vette 9! Ik kon wel huilen van blijdschap, ik had hier zó hard aan gewerkt. Hard work does pay off! ’s Avonds besloot ik dit goede cijfer te vieren en ging ik met mijn huisgenoten de stad in.

Vrijdag

Vrijdag voelde ik me super beroerd. De stad in gaan was alles behalve een goed idee geweest. Na mezelf onder de douche te hebben gesleept, pakte ik de trein en ging ik naar de huisarts. Eenmaal bij de huisarts aangekomen, moest ik verschillende oefeningen en houdingen aannemen met mijn rug om te zien waar het precies pijn deed. Nu moet ik toegeven misselijkheid in combinatie met die oefeningen echt totaal geen goede combinatie was. Uiteindelijk is er besloten dat ik waarschijnlijk door verwezen ga worden naar een fysiotherapeut. Nog even afwachten dus. Vrijdagavond las ik Iskari: de laatste Namsara uit. Wat heb ik genoten van dit boek zeg, wauw! Ik kan nu al niet wachten totdat we deze gaan bespreken bij de leesclub!

Zaterdag & zondag

Het weekend was echt heerlijk rustig. Ik besloot het heel rustig aan te doen omdat ik deze dagen echt extreem last had van mijn rug. Ik werkte uiteindelijk een beetje in mijn bullet journal en maakte wat foto’s voor mijn bookstagram. Zaterdag keek ik zoals gewoonlijk weer naar Wie is de Mol? en ik heb wederom genoten van de aflevering, ook al verdenk ik eigenlijk nog niemand. Jullie wel?
Zondag besloot ik om Harry Potter en de Geheime Kamer te herlezen (want: why not?) en keek ik ’s avonds de film Bad Neighbours met mijn huisgenootje.

Hoe verliep jullie week? 

One thought on “Wonderstruck Week 2 | 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge