Wonderstruck Week 3 | 2018

Een paar dagen later dan gepland, maar tóch wilde ik graag met jullie weer mijn wekelijkse verslag delen. Afgelopen week werd met name mede mogelijk gemaakt door koffie en cocktails! (Het zal ook eens niet).

Maandag

Maandag was het tijd voor een zeer impulsieve beslissing. Toen ik langs de piercingsshop fietste, besloot ik om mezelf even over een drempel te gooien. Ik liep naar binnen en vroeg om een helix piercing. En ja hoor, nog geenDe pijn tijdens het piercen viel reuze mee. De pijn er na, is véél vervelender. Hoe dan ook, ik ben er ongelooflijk blij mee. Verder ontving ik ook nog de dichtbundel Onbreekbaar door Hans Hagen van uitgeverij Querido. Sinds kort verdiep ik me steeds meer in poëzie dus ik kan niet wachten om deze te lezen.

Dinsdag

De proefwerkweek op mijn stageschool is begonnen en voor de docenten en stagiaires betekent dat twee dingen: surveilleren en nakijken. Niet de meest spannende taken die je kan hebben. Vooral het nakijken neemt gigantisch veel tijd in beslag

Woensdag

Wederom veel nagekeken vandaag en uiteindelijk van twee brugklassen alle toetsen nagekeken. In de middag besloot ik om mijn zus en mijn twee nichtjes op te zoeken. Mijn nichtjes zijn drie en vier maanden, dus ik heb heel de middag lekker met ze kunnen knuffelen. ’s Avonds at ik gezellig een hapje mee en ging ik vervolgens naar mijn moeder. In overleg met de rest van mijn huisgenoten, kocht ik ook nog een kaartje voor een techno feest in Februari. Ik kan nu al niet wachten en heb er al ongelooflijk veel zin in.

Afbeeldingsresultaat voor cocktail quotesDonderdag

Wauw. Wat een stormachtige dag. Gelukkig heb ik heel de middag warm in de personeelskamer kunnen zitten, want ik was niet graag buiten geweest. Wel had ik de pech dat er heel de dag (begrijpelijk) geen treinen reden. Terug reizen naar Tilburg was dan ook moeilijk. Gelukkig bood een collega aan om me een lift te geven met de auto en ben ik uiteindelijk veilig en wel thuis gekomen. ’s avonds was de storm gelukkig gaan liggen en daarom besloten we om met de huisgenoten cocktails te gaan drinken in de stad. Ik kwam er achter dat zes cocktails tóch meer is dan je in eerste instantie denkt. Of het een goed idee bleek te zijn, is maar de vraag.

Vrijdag

Nou dat was zéker geen goed idee. Wat voelde ik me ellendig vrijdag. Ik hoor jullie al denken: “alweer ja?”. Jep. Na een warme douche en een paar paracetamol slaagde ik er in ieder geval in om op mijn benen te blijven staan. Dat was maar goed ook, want in de middag moest ik naar Eindhoven voor een sollicitatie. Wonder boven wonder ben ik aangenomen en ga ik vanaf 5 februari aan de slag als surveillant op mijn stageschool.

Zaterdag en zondag

Het weekend was weer vrij rustig. Zaterdag at ik bij een vriendin en keken we weer traditioneel Wie is de Mol? Zondag sliep ik schandalig lang uit en deed ik ’s avonds een drankje met wat vrienden. Op de terugweg naar huis besloot ik even te zondigen en liep ik langs de Macdonalds. Oeps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge