Wonderstruck Week 4 | 2018

Afgelopen week had ik me voorgenomen om écht heel productief te zijn. Helaas, is dat toch minder goed gelukt dat ik in eerste instantie had gehoopt. Wederom weer een wekelijks verslag over hoe ik mijn dagen heb doorgebracht. Enjoy!

Maandag

Maandag wilde ik van mezelf vroeg uit bed. Het tegenovergestelde gebeurde. Ik werd veel te laat wakker en deed uiteindelijk weinig bijzonders, omdat ik de dag vrij had. ’s Avonds besloot ik om The Hunger Games te kijken, maar dat was het wel zo’n beetje.

Dinsdag

Dinsdagmiddag ging ik samen met een oud-huisgenoot lunchen. Zoals gewoonlijk kiezen we dan meestal voor sushi en ook deze middag was dat zo. Na de lunch gingen we nog eventjes de stad in en kocht ik een nieuwe outfit in de uitverkoop. Meer kleren, meer beter? En zoals altijd op de dinsdagavond keek ik De Bachelor. Mijn absolute guilty pleasure programma. Oh well.

Woensdag

Woensdagochtend had ik een sollicitatie gesprek. Naar mijn idee verliep het best prima, maar dat kun je natuurlijk nooit met zekerheid zeggen. Volgende week hoor ik dan ook meer, dus duimen maar!
Verder kocht ik voor mezelf een setje Micron fineliners en oh my wát een verschil met goedkopere fineliners. Ik was gelijk fan en probeerde ze direct uit in mijn bullet journal.

Donderdag

Donderdag werkte ik overdag een beetje aan school en besloot ik om aan het eind van de middag eventjes flink te sporten. Ik hield het ruim een uur vol! (applaus!). Hoewel ik me voorgenomen had om eens een weekje niet uit te gaan, belandde ik ’s avonds tóch weer in de stad. Toch was het een ontzettend leuke avond en voelde ik me wonder boven wonder nog best oké vrijdagochtend

Vrijdag

Vrijdag boog ik me over de grote stapel proefwerken die nog op me lagen te wachten. Ik heb zo’n hekel aan het nakijken van proefwerken en mijn humeur kelderde dus nog sneller dan de Titanic. Gelukkig had ik me iets om op te verheugen, want ’s avonds zou de maandelijkse leesclub weer plaatsvinden. Dit keer hadden we ook nog iets te vieren: de leesclub bestaat namelijk twee jaar en daar hoort taart bij! Na de leesclub ging ik naar mijn zus. We keken The Voice of Holland en dronken nog even een wijntje.

Zaterdag en zondag

Zaterdagochtend hielp ik eventjes mee op de open dag van mijn stageschool. Toen ik thuis kwam voelde ik me helaas helemaal niet goed en dat bleef zo. Op zondagochtend voelde ik me zelfs nog slechter waardoor ik ook niet mee kon helpen op de open dag van Fontys. Ik bleef daarom ook thuis en deed het rustig aan.

Komende week neem ik me in ieder geval voor daadwerkelijk productief te zijn.
Hebben jullie doelen voor deze week? 

4 thoughts on “Wonderstruck Week 4 | 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge