Wonderstruck Week 40

Weer tijd voor een nieuw weekverslag. Helaas moet ik zeggen dat het geen spannende week was voor me. Het grootste gedeelte lag ik namelijk ziek op bed. Gelukkig ben ik weer flink opgeknapt en voel ik me weer helemaal fit. Als mijn leesdip nou eens over zou gaan, zou het helemaal perfect zijn. Toch is die verdomde reading slump er nog steeds, dus voor iedereen met boekenaanraders: houd je niet in!

Maandag

Maandag is een beetje vaste prik. Maandag begin ik met boodschappen doen en het voorbereiden van de lessen die ik de komende week moet geven. Hieraan besteedde ik ook het meeste tijd die dag en schreef ik nog wat reflecties voor mijn stagebegeleider. ’s avonds voelde ik me niet zo goed en kroop ik vroeg mijn bed in. Nadat ik mezelf helemaal onder de dekens had genesteld keek ik Holland’s Got Talent (ik ben fan van Ritse!). Nadat het programma afgelopen was, begon ik me echt heel slecht te voelen en na het opnemen van mijn temperatuur, bleek het dat ik koorts had.

Dinsdag, woensdag & donderdag

Ziek, ziek en nog eens ziek. Ik meldde me deze dagen af op stage omdat ik nauwelijks mijn bed uit kon komen. Op de dagen dat ik me écht heel erg ziek voel, baal ik er soms van dat ik niet meer thuis woon. Wanneer ik thuis ziek in bed lag, werd ik altijd goed verzorgd. Op jezelf wonen is heel tof, maar betekent wel dat je óók op zulke dagen zelfstandig bent en ook echt je eigen thee moet zetten…
Omdat ik niet heel veel kon doen, besloot ik om deze dagen seizoen 6 van Once Upon a Time te kijken. Eigenlijk was ik gestopt met deze serie, maar ik kon het niet laten om het niet af te kijken. Ik vond dit seizoen uiteindelijk zo leuk dat ik erover denk om seizoen 7 toch maar te gaan volgen.
Gelukkig begon ik me donderdagmiddag al iets beter te voelen, maar ging ik voor de zekerheid toch vroeg mijn bed in.

Vrijdag

Vrijdag voelde ik me gelukkig weer helemaal fit. ’s Ochtends maakte ik een ontbijtje klaar voor mezelf en vertrok ik vervolgens naar mijn bijles leerling. Vanuit daar ging ik richting Eindhoven voor de leesclub en toen ik terug in Tilburg was besloot ik om eventjes te stad in te gaan met mijn huisgenoten. Hoewel ik me een stuk beter voelde en het ontzettend gezellig was, merkte ik wel dat ik het toch nog rustig aan wilde doen.

Zaterdag

Ik sliep heerlijk lang uit en toen ik eenmaal naar buiten keek zag ik helaas dat het weer echt om te huilen was. Een typisch regenachtige herfstdag. Om deze dag toch een beetje nuttig te besteden, kroop ik achter mijn laptop en schreef ik een hoop blogposts voor de maand oktober
Ik had het deze dag overigens verschrikkelijk koud, dus ik nam een extra lange en warme douche.
’s Avonds ging ik naar een van mijn beste vriendin om samen te eten. Thank god dat ze om de hoek woont, want door de regen lopen was echt geen pretje. Vooral niet als je supermooie -maar totaal niet stabiele, paraplu van de Primark het begeeft.

Zondag

Hoewel ik zondag uitgeslapen heb, werd ik toch héél moe wakker. Vandaar dat ik het rustig aan deed. Ik zette koffie voor mezel –essential, en besloot om vast wat boodschappen te halen zodat ik op maandag minder boodschappen hoef te doen. Ik besloot om eventjes een kijkje te nemen bij de primera en de xenos en kocht een pumpkin butter melt wax en een kaars die naar gekarameliseerde appel ruikt. Mijn studentenkamer ruikt helemaal naar de herfst. Verder schreef ik wat recensies en besloot ik dat het écht tijd was om mijn boekenkast op te ruimen. De rommel haalde ik eruit en mijn boeken staan weer keurig op de planken. En omdat ik daardoor nóg meer last kreeg van opruimwoede, besloot ik om een gehele herfst schoonmaak te houden.
’s Avond maakte ik vegetarische shoarma klaar (aanrader, ECHT) en kroop ik op de bank met een boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge