Wonderstruck Week

Na een lange blogpauze, bedacht ik me dat het ook wel tijd was voor wat nieuwe dingen. In dit geval: een nieuw soort post. Bij de vele bloggers die ik volg, zie ik regelmatig dagboeken en weekverslagen voorbij komen. Stiekem vind ik deze altijd heel erg tof om te lezen omdat je zo een stuk breder beeld krijgt van de blogger en zijn/haar persoonlijkheid. Omdat ik het zelf ook belangrijk vind een persoonlijke draai te geven aan mijn blog, leek het me een strak plan om zelf ook zoiets te gaan posten. En zo kwam ik dus op het idee om elke maandag Wonderstruck Week te plaatsen. Een weekoverzicht waarin ik vertel wat er allemaal speelt in mijn leven. Hopelijk krijgen jullie zo ook beetje een beter beeld van mij -of je nou wil of niet 😉

Maandag

Maandag ging ik moedig naar school met het weloverwogen en waterdichte plan om een productieve dag te hebben in de mediatheek op Fontys. Resultaat? Ik heb vijf zinnen op papier gezet in vier uur tijd. Lekker bezig dus!
Om toch een beetje de illusie hoog te houden dat deze dag niet voor niets is geweest, besloot ik om eventjes de sportschool in te duiken om alle Indiase curry’s van de zomer eraf te sporten. En om de goede voornemens in stand te houden, belandde ik na het sporten ineens onverwacht met mijn huisgenoten in de stad om wat biertjes te drinken. Ja. Dat sporten was heel effectief dus. Oeps…

Dinsdag

Dinsdag mijn laatste officiële vakantie dag. Needless to say dat ik deze dag eigenlijk niet zo veel gedaan heb. Uiteraard sliep ik lekker lang uit en keek ik de laatste aflevering van de serie Atypical. Naar mijn idee echt een absolute aanrader!

Woensdag 

Woensdag begon ik aan mijn nieuwe stage. Hoewel ik ontzettend zenuwachtig was en welgeteld twee regenbuien heb moeten trotseren om veilig om mijn stageschool aan te komen, beviel het me ontzettend goed. Hoewel ik deze dag alleen nog maar lessen kon observeren -dit is leuk voor twee uur, maar daarna…., lijken de klassen me heel tof en kan ik niet wachten om ze les te mogen geven. Na stage was ik écht van plan te gaan sporten (ECHT WAAR!), maar belandde ik in de Primark waarna ik naar huis ging met een Slytherin sweater. #sorrynotsorry

Donderdag

Deze dag was wederom een stagedag en dus ook de reden waarom mijn wekker nogmaals om 05:30 stond. Na flink haasten naar het station, kwam ik gelukkig op tijd en had ik zelfs nog tijd voor Starbucks. Noem me basic, maar ik zweer het je: de pumpkin spice latte blijft toch echt een van mijn faves.

Vrijdag

Vrijdag was heel bijzonder. Ik ging namelijk voor het eerst kijken bij  mijn pasgeboren nichtje Sofia Lola. Binnen vijf seconden was ik instant verliefd op dit kleine, prachtige mensje. Voor mij is het de tweede keer dat ik tante ben geworden en werkelijk, ik kan niet trotser zijn op mijn twee nichtjes. Na de kraamvisite moest ik snel door naar Van Piere in Eindhoven voor de maandelijkse boekenclub. Dit was weer de eerste van het nieuwe seizoen en ik besefte me hoe erg ik het gemist had. Uiteraard was het weer ongelooflijk gezellig, maar hierover vertel ik binnenkort meer! Na de leesclub kroop ik lekker in bed met mijn nieuwe boek 13 Minutes.

Zaterdag en zondag

Het weekend was echt een heerlijk rustig weekend. Hoewel ik meestal wel de stad in ga, besloot ik dit weekend om eens lekker thuis te blijven -dit kwam ook een beetje vanwege mijn verkoudheid, maar laten we voor het gemak doen dat dit komt door mijn goede voornemens. Zaterdag las ik 13 minutes al uit en besloot ik om ’s avonds zelf tapas hapjes te maken met mijn huisgenoot.

Zondag ging ik terug naar het huis van mijn moeder en heb ik samen met haar nogmaals mijn nichtje Sofia bezocht. ’s avonds kroop ik lekker op de bank en keek Holland’s Next Top Model en Expeditie Robinson terug. Heerlijk!

Aangezien dit de eerste keer is dat ik mijn week echt bij houd en dit uitwerk op mijn blog, ben ik heel benieuwd wat jullie er van vinden. Voor herhaling vatbaar? Laat het me dan weten in de comments!

3 thoughts on “Wonderstruck Week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge