Mijn favoriete TV momenten

Netflix en series zijn twee woorden die zo’n beetje de rode draad door mijn leven vormen. Ik ben een ongelooflijke serie junk en ik ken heel veel momenten waarop ik ontzettend hard heb gefangirled of een waterval aan tranen heb gehuild.
Natuurlijk fangirl en huil ik niet graag in mijn eentje, dus daarom deel ik mijn favoriete en hartverscheurende tv momenten graag met jullie.
Let op: de onderstaande fragmenten kunnen spoilers bevatten van o.a Pretty Little Liars, Shadowhunters, Once Upon a Time en The Vampire Diaries

1. Ezra is A

Het allereerste moment die ik uitgekozen heb, is een van de meest onverwachte, schokkende plottwisten die ik ooit heb gezien in een serie. Het verraad spatte van het scherm af en mijn hart brak in duizend stukken. Het moment dat Ezra werd onthuld als A. Ja, dat dit later niet zo bleek te zijn, doet er niet toe. Het moment waarop mijn geliefde Fitz zich omdraaide in de A-Lair bezorgt me nog steeds kippenvel.

2. Ezria

Inderdaad, nog een Pretty Little Liars momentje. Ik maak er geen geheim van: ik ship Ezria ontzettend hard en ik deed letterlijk een dansje van vreugde tijdens deze scene aan het einde van seizoen 6. Seizoen 7 kan wat mij betreft niet snel genoeg komen..

3. Captain Swan kiss

Voor mijn favoriete ship Captain Swan kan ik oneindig veel scènes opnoemen, maar als ik dan toch mijn favoriete scène moet kiezen. Dan is dat deze. De tweede “echte” kus. Tijdens het kijken van deze aflevering bonsde mijn hart door alle feels die ik had. (overigens was seizoen 3 in het algemeen mijn favoriete Once Upon a Time seizoen)

4. Delena Last Dance

Kunnen we even huilen? Heel even maar? Ik ben nog steeds niet over deze aflevering heen. Elke keer weer krijg ik kippenvel en tranen in mijn ogen. Alle TVD kijkers zullen zich deze scène vast nog herinneren -weliswaar staat het zelfs op iedereens netvlies gebrand, de laatste dans van Elena en Damon waarbij ze afscheid van elkaar namen… Oh waarom. Deze hele aflevering was ontzettend emotioneel en ik moet bekennen dat The Vampire Diaries lang niet hetzelfde is zonder Elena (gespeeld door de geweldige Nina Dobrev)

5. Malec

Als laatste heb ik een moment wat ik de afgelopen weken alleen maar op repeat heb staan. de Malec kiss. Ik weet zeker dat alle Shadowhunter fans net zoals mij, niet konden wachten op deze scène. Als lezer van de boeken moet ik zelfs zeggen dat ik deze scène nog beter vond dat in het boek. Het is wellicht wat dramatischer, maar dat maakt het moment waarop Alec en Magnus bij elkaar komen des te mooier.
Fangirl je even met me mee?

Mijn excuses als ik jullie met mijn momenten tranen en feels heb bezorgd, maar je bent niet alleen. Ik heb net zo hard meegehuild.
Ik ben ontzettend benieuwd naar wat jullie favoriete tv momenten zijn en of jullie een vervolg artikel hierop zouden willen.
Laat het me weten!

-XO Valerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge