Pretty Little Liars | Episode 1-3

pretty-little-liars-logo.jpg

Zoals als ik al zei wil ik jullie ook op de hoogte houden van mijn ultieme guilty pleasure serie Pretty Little Liars.
Als fanatieke kijker vanaf de allereerste aflevering, kijk ik trouw elke week naar de show. Het zal de meesten wel opgevallen zijn dat de meningen over PLL nogal uiteen lopen en reacties verschillen van een HELL YES tot een HELL NO en alles wat daar tussen in ligt.

En hoewel zelfs ik moet bekennen dat seizoen vijf en de eerste helft van seizoen zes een beetje tegenviel, heb ik alle hopen dat de komende seizoenen ons gaan weten te verrassen.

Let op: dit bericht kan spoilers bevatten over de afleveringen. Lees daarom pas verder als je deze afleveringen gezien hebt of als je geen problemen hebt met spoilers.

We zijn inmiddels vijf jaar vooruit gesprongen. Op verzoek van Alison zijn de liars teruggekeerd naar het stadje Rosewood. Je weet wel, dat stadje waarin je overnight een politie kunt worden (Toby) en een groot aantal inwoners op “mysterieuze” wijze het loodje hebben gelegd.
De liars zijn elk hun eigen kant op gegaan en dat betekent: een nieuwe baan en in sommige gevallen een nieuwe lover.
gif21Helaas, het is waar. Mijn favoriete ships uit de serie zijn niet meer. In plaats van Hanna en Caleb, hebben we nu Jordan. En over Caleb gesproken, what the hell is going on tussen hem en Spencer? I am not amused.

Seizoen 6B begon met het proces van Charlotte Dilaurentis -voormalig A, wordt ze vrij gelaten? Of niet? Hoewel de liars nog steeds getraumatiseerd zijn door de gebeurtenissen in the dollhouse, vertellen zij de rechter dat ze er geen moeite mee hebben als ze vrijkomt. Behalve Arie, de enige die dapper genoeg is om voor haarzelf op te komen. In your face, Alison!

De liars kletsen de rest van de avond bij onder het genot van cocktails, alleen om er achter te komen dat Charlotte de volgende ochtend dood wordt gevonden. Zoals vele gevallen in Rosewood lijkt dit in eerste instantie op een ongeluk, maar dat is het niet…
Zie hier weer een nieuw mysterie: who killed Charlotte Dilaurentis?

PLL1
Persoonlijk vind ik dat ze het er dik bovenop leggen om Aria en Ezra verdacht te maken. Hierdoor denk ik eigenlijk al dat zij het niet zijn geweest, hoewel ik het leuk zou vinden als Ezra er wél iets mee te maken heeft. Hoe mooi deze man ook is, hij is altijd wel een beetje shady.

Sara Shower Harvey staat ook hoog op mijn suspect-list, maar niet van harte. Wát vind ik haar een vervelend figuur. Ik vond haar al vervelend in seizoen 6A en nu al helemaal. Een gevalletje van iets te vind in je slachtoffer rol zitten terwijl je eigenlijk zo verdacht bent als wat.

Anyway, tot zover vind ik seizoen 6B leuker dan ik in eerste instantie gedacht. De liars zijn ouder en ook volwassener. Ik vind het leuk om te zien dat ze nu serieus bezig zijn met hun carrières en allemaal meer levenservaring hebben.
Over de ships maak ik me nog niet zo druk. Pretty Little Liars zou Pretty Little Liars niet zijn als ze uiteindelijk allemaal weer bij elkaar komen. (Wat een verrassing zou het zijn, als ik het nu compleet mis heb…)

Het einde van aflevering 3 heeft me echter wel met vragen achtergelaten. Mijn eerste reactie was echt not again please. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken.

Kijken jullie ook Pretty Little Liars? Wat vinden jullie van dit seizoen? Laat het me weten!

-XO Valerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge