Wie is de Mol | Aflevering 8

WIDMZoals jullie misschien wel opvalt heb ik geen artikel geplaatst over aflevering 7. Waarom niet? Heel dom van me, maar ik ben het simpelweg helemaal vergeten. Ik leg de schuld maar neer bij het feit dat ik in shock was dat Rop eruit ging… (en omdat ik niet zo’n organisatorisch wonder ben). Bij dezen dus mijn excuses.
Vandaag bespreek ik aflevering 7. De aflevering waarin bekend werd welke kandidaten in de finale zullen staan.

Let op: dit bericht kan spoilers bevatten over de aflevering. Lees daarom pas verder als je deze aflevering gezien hebt of als je geen problemen hebt met spoilers.
Normaal vertel ik aan het einde van mijn artikel pas, van welke kandidaat we afscheid hebben moeten nemen. Dit keer niet. Ik gooi het er gewoon gelijk uit: Taeke moest naar huis! Nee! Ik vind dit ontzettend jammer, ik vond Taeke zo’n leuke kandidaat. Echter, ik zag Taeke ook alleen maar als kandidaat en totaal niet als mol. Dit is waarschijnlijk ook het enige waarover ik gelijk heb dit seizoen want met mijn mollenjacht gaat het namelijk een stuk minder goed…

Vorige week ging Rop er namelijk uit en dat betekende dat ik vanaf deze aflevering een nieuwe mol moest uitkiezen. Raad eens? Wie zou ik verdenken? Nou?
Zelfs ik heb werkelijk géén idee! Rop was gewoon mijn mol. Volledige tunnelvisie. En nu  moet ik ineens een nieuwe mol gaan verdenken?
Annemiek streep ik alvast door. Ik denk echt dat zij een kandidaat is en het zou me totaal niet verbazen als zij zou winnen. Tussen Klaas en Tim kan ik niet kiezen. Ik zou het leuker vinden als Tim de mol blijkt te zijn, want van hem verwacht ik het minder.

Ik vond daarbij dus zowel Klaas als Tim even verdacht tijdens deze aflevering. Annemiek haalde veel geld op en daarom verdenk ik haar tot nu toe niet. Klaas, echter, deed vrij weinig tijdens de eerste én de tweede opdracht. Een beetje verward rondlopen.
Tim was zoals normaal gesproken lekker chaotisch, vooral tijdens de tweede opdracht. En bij de tweede opdracht was hij ook veel tijd aan het rekken.
Mijn punten voor de poule toch maar inzetten op Tim?

Ik heb wel echt een hoop gelachen bij de derde opdracht. Klaas met zijn lipgloss… misschien moet hij zijn eigen collectie maar uitbrengen?
Annemiek deed het heel goed bij deze opdracht wat gelukkig weer wat geld opleverden. De pot in deze aflevering is flink bij gespekt en dat werd ook wel eens tijd.

Ik zit al in spanning uit te kijken naar volgende week. Dan weten we in ieder geval wie de verliezer zal zijn en dan zijn we nog maar één klein stapje verwijderd van de mol. Zou het Klaas zijn? Tim? Of toch Annemieke?

Laat me weten wie jullie verdenken.

-XO Valerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge