November Wrap-Up

Afbeeldingsresultaat voor november
November is letterlijk voorbij gevlogen. Als iemand mij nu zou vertellen dat het pas half Oktober is, geloof ik je meteen. Hoe dan ook, het einde van November is genaderd en dat betekent dat we nog maar één maand van het jaar 2016 over hebben… en ja, dat betekent ook dat ik flink op moet schieten met mijn reading challenge. Nog maar drie boeken te gaan en dan heb ik ‘m gehaald, maar het gaat er om hangen.

Mijn wrap-up van November valt namelijk in één woord te beschrijven: karig. Ontzettend karig. November telt voor mij twee boeken. Werkelijk, het lijken er elke maand steeds minder te worden. Anyway, ik heb deze maand wél een boek gelezen waarvan ik gelijk kan zeggen dat het tot een van mijn favorieten behoort.

wonderstruck48
Allereerst las ik Six of Crows van Leigh Bardugo. Dit boek was het boek dat we gekozen hadden voor de leesclub. Op het begin was ik nogal sceptisch en wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Echter, vanaf hoofdstuk 2 had het verhaal me helemaal te pakken en kon ik het maar met moeite wegleggen. Ik ben echt ontzettend veel gaan houden van de zes misfits die in het verhaal voorkomen. Alle personages hebben zoveel lagen, dat het continue levendig en realistisch aanvoelt. Het vervolg: Crooked Kingdom staat daarom hoog aan mijn TBR lijstje, want ik kan niet wachten totdat ik weet hoe het verder gaat.

Vervolgens las ik Fallen van Lauren Kate. Onlangs kreeg ik namelijk de hele serie cadeau waar ik ontzettend blij mee was. Fallen heb ik jaren en jaren geleden eens gelezen en het enige wat ik me er nog van kon herinneren is dat ik er destijds helemaal weg van was. Fallen las dit keer wederom ontzettend vlot weg, maar zijn er in tegenstelling tot vroeger wel een aantal dingetjes waar ik me aan stoorde. Ik ga nog niet verklappen welke dat zijn, want volgende keer komt mijn recensie er van online te staan.

Ik ben inmiddels begonnen aan boek 43 van mijn Goodreads Challenge (Clockwork Princess). Of ik de 45 boeken ga halen is de vraag, wel weet ik zeker dat het erg spannend gaat worden. Wat denken jullie, ga ik het redden?

Laat me weten hoe het er voor staat met jullie reading challenge!

xoValerie

3 thoughts on “November Wrap-Up

 1. Ga je vast halen! Ik heb dit jaar ook wat dipjes gehad maar mag helemaal niet klagen!
  Ik heb mijn challenge al een paar keer verhoogd en hem weer gehaald! Mijn 1e doel was 75 boeken, toen 100 en toen 120! Ik ben nu bezig in boek 126!

  Wel merk ik dat ik nu weer in een leesdip raak… zo vervelend altijd!

  Fallen wil ik een keer herlezen! Was er ook zo weg van de eerste keer dat ik ze las!
  Kwante onlangs geplaatst…Bookish Winter Wonder World Giveaway NL onlyMy Profile

 2. Succes met het lezen van de laatste twee boeken voor je reading challenge, je kan het kan!
  Ik moet zelf ook nog flink doorlezen deze maand.. Ik moet er nog acht voordat ik mijn challenge 100 heb behaald. Ik vrees dat dat er ook om gaat spannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge