Wrap-Up Februari 2017

Dat februari maar 28 dagen telt, heb ik gemerkt. Deze maand las ik slechts drie boeken door alle drukte door. Zelfs tijdens het carnavalsweekend had ik bijna geen tijd om te lezen, want -je raad het hopelijk al, carnaval. Gelukkig liggen er nog een aantal vakantiedagen in het verschiet waarin ik hoop veel te kunnen lezen. Zoveel boeken. Zo weinig tijd.


the-dealIk begon de maand met The Deal door Elle Kennedy. Dit boek werd mij aangeraden door Mariëlle van Duntax en hoewel ik eigenlijk zeer weinig New Adult lees, heeft dit boek mij volledig verrast. Ik vloog er doorheen en het las heerlijk weg. Dit boek heeft mij dus zeker zover gekregen om wat vaker New Adult te gaan lezen. De rest van de Off-Campus serie ligt in ieder geval al klaar.

extase

Vervolgens las ik Extase door Lauren Kate. Begin 2017 besloot ik om verder te gaan met het herlezen van de Fallen reeks en ondanks de clichés die me nu pas opvielen, heb ik er van genoten. Ik was vroeger helemaal gek van deze serie en het heeft nog steeds een speciaal plekje in mijn hart.

city-of-fallen-angelsAls laatste las ik City of Fallen Angels door Cassandra Clare en het was wederom weer een feest om te lezen. Tot nu toe heeft werkelijk geen enkel boek van Cassie me teleurgesteld. Ik hou zo ontzettend veel van haar schrijfstijl en de sarcastische humor die ze gebruikt. De personages van The Mortal Instruments heb ik echt diep in mijn hart gesloten en ik ben heel erg blij dat ik nog twee TMI boeken te gaan heb. (En zelfs daarna ligt Lady Midnight nog op me te wachten). Kom maar door.

Ik hoop van harte dat maart een betere leesmaand voor me gaat worden. Deze wrap-up was namelijk ontzettend kort. Deze maand ben ik van plan om sowieso Furthermore en Caraval te lezen!

Welke boeken willen jullie deze maand lezen?

-XO Valerie

2 thoughts on “Wrap-Up Februari 2017

  1. Van Caraval ga je echt genieten! Ik wil zelf ook graag de Fallen reeks herlezen en hoop dat dan ook dit jaar een keer te gaan doen!

    Ik heb in februari echt 12 boeken gelezen, je raad het al 😉 geen carnaval gevierd!

    Ik hoop toch wel dat ik deze maand weer ongeveer dezelfde hoeveelheid lees! Ik zit vol verwachting klaar onder mijn brievenbus voor het derde deel van de acotar serie van Mevrouw Maas!
    Kwante onlangs geplaatst…Recensie | Klik, Rainbow RowellMy Profile

    1. Ik vind het zó knap dat je 12 boeken leest! Ik zou werkelijk waar willen dat mij dat zou lukken 🙂 Ik kijk echt heel heel erg uit aar Caraval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge