Wrap-Up September 2017

September was voor mij geen denderde leesmaand. Met moeite las ik drie boeken uit, maar bij alle drie de boeken kon ik moeilijk mijn hoofd er bij houden. Aan het einde van de maand wist ik het zeker: ik zit in een leesdip. Een leesdip waarop ik dit moment nog helaas niet uit ben. Hopelijk komt er snel een boek op mijn pad die me helpt, want ik heb nu alweer genoeg van de reading slump.

Als eerste las ik The Upside of Unrequited van Becky Albertalli. Haar vorige boek vond ik echt het einde. Tot mijn teleurstelling was ik dan niet helemaal weg van dit boek. De schrijfstijl was heerlijk, maar de karakters spraken me op een of andere manier minder aan dat de karakters uit Simon. Ook vond ik het plot zwakker dan bij haar eerste boek. Toch ben ik zeker van plan om de toekomstige boeken van Becky te gaan lezen, want ik vind de manier waarop ze schrijft ontzettend fijn.

Vervolgens las ik 13 Minutes van Sarah Pinborough. Ik had wel weer eens zin in een spannende thriller/whodunnit. 13 Minutes stelde niet teleur. Ik las ‘m binnen twee dagen uit. Hoewel het einde een behoorlijke twist met zich mee bracht, was ik er niet helemaal onderste boven van. Misschien omdat ik al eerder boeken heb gelezen met een dergelijke plottwist. Toch heb ik erg genoten van het boek en zou ik hem zeker aanraden aan lezers die graag een spannende YA lezen.

Als laatste las ik The Jewel van Amy Ewing. The Jewel stond al enige tijd in mijn kast en ik besloot dat het hoog tijd was om hem eens op te pakken. Tot en met drie kwart van het boek zat ik helemaal in het verhaal. Ik vond ‘m spannend en was geïntrigeerd door het plot. Toch kwam er ineens een hele lading romantiek bij, die ik op een of andere manier niet vond passen. Vervolgens ging voor mij het verhaal bergafwaarts waardoor ik ‘m eigenlijk het liefst weg wilde leggen. De cliffhanger op het einde zorgt er echter voor dat ik het vervolg toch snel wil oppakken.

Welke boeken hebben jullie allemaal gelezen? En wat staat er op de planning voor oktober?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge