Wrap-Up Juli 2018

Tijd voor een nieuwe wrap-up. Hoewel ik aan het begin van de maand een goede leesflow te pakken had, schoot het lezen er bij mijn last minute vakantie naar Dublin een beetje in. Logisch ook, want er was zo veel te doen en te zien in Ierland dat ik simpelweg geen tijd had voor het lezen. Terug in Nederland moest ik veel werken, maar tijdens de laatste dagen van juli had ik lekker wat dagen vrij. Deze dagen heb ik dan ook fijn aan het water besteed met natuurlijk een boek!

Als eerste las ik Koninginnen van Kendare Blake. Hiervan ontving ik een recensie exemplaar van HarperCollins omdat ik mee deed aan de blogtour rondom dit boek. Zelf ben ik echt laaiend enthousiast erover. Het einde zorgde ervoor dat ik eindelijk onmiddellijk het vervolg in handen wil hebben, want wát een cliffhanger. Een uitgebreide recensie van Koninginnen vind je dan ook hier.

Vervolgens las ik Ongetemd van Liz Hartevelt. Liz was zo lief om mijn boek te signeren en ik had erg veel zin om het boek te lezen. Desondanks vind ik het toch altijd spannend om een boek te lezen (en vervolgens te recenseren) van iemand die ik ken. Over het boek zelf heb ik gemengde gevoelens. Er zaten een paar dingen ik die ik héél sterk vond, maar het had ook zijn minpunten. Een recensie hierover volgt nog.

Ik sloot de maand af met What’s a girl gotta do van Holly Bourne. Holly Bourne is een van mijn favoriete schrijfsters en de twee eerdere boeken van The Spinsters Trilogy vond ik echt geweldig. Ook dit deel overtrof al mijn verwachtingen. Het focuste zich heel erg op feminisme en ik kon me zo ongelooflijk in het boek herkennen, dat het haast leek alsof het voor mij geschreven was. Het heeft me dan ook echt aan het denken gezet en me gemotiveerd om me meer en meer te gaan verdiepen in literatuur rondom feminisme.

In Augustus heb ik nog een paar weken vrij voordat ik weer aan de slag ga met mijn eindstage. Die tijd wil ik dan ook goed benutten door het lezen van boeken. Ik hoop er lekker veel uit te kunnen lezen.

Welk boek lees jij in deze warme temperaturen? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *