Wrap-Up Juni 2018

Volgens mij zit ik eindelijk weer in een goede leesflow. Door het zomerse weer heb ik dan ook continu zin om er een boek bij te pakken en daar heeft mijn reading challenge heel veel baat bij. In juni las ik vier boeken uit en dat zijn dit jaar tot nu toe het meeste boeken per maand. Yay.


Het eerste boek dat ik las was Legendary van Stephanie Garber. Mensen die mij kennen weten hoe ongelooflijk erg ik uit keek naar dit boek. Ik had echt honderden theorieën bedacht omtrent de identiteit van Legend. Wanneer ik het boek dan ook eindelijk in handen had, heb ik ‘m binnen een mum van tijd verslonden. Wat een geweldig boek! Mijn uitgebreide mening erover vind je dan ook in mijn recensie.

Vervolgens las ik De Hemel in het IJs van Adrienne Young voor de leesclub. Ook dat boek viel ontzettend bij me in de smaak en ik ben het na de leesclub alleen maar meer gaan waarderen. Ook is mijn nieuwsgierigheid naar vikingen behoorlijk opgeschroefd, dus als je nog aanraders voor me hebt, hoor ik het graag. Ook van dit boek kun je mijn recensie al vinden.

Het derde boek dat ik las was Obsidian van Jennifer L. Armentrout. Het boek had enorme Twilight vibes en hoewel ik het hier en daar heel erg cliché vond en de vertaling af en toe wat te wensen over liet, heb ik er toch best van genoten. In ieder geval genoeg om het vervolg aan te gaan schaffen. Mijn recensie hier van verschijnt binnenkort.

Tot slot las ik Heerestraat en Rozenstraat van Carlie van Tongeren. Dit boek stond hoog op mijn wishlist nadat ik de eerste twee hoofdstukken had gelezen op de site van Blossom Books. Hoewel het boek een serieus onderwerp aansnijdt, leest het heel fijn weg. Ik las dit boek in één middag uit en ik was zo enthousiast dat ik het vijf sterren gaf.

In juli hoop ik wederom weer lekker veel te kunnen lezen en ik ben benieuwd of jullie mij nog boeken weten aan te raden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *