Maandagochtend Babbels | week 21

Goedemorgen! Het is weer maandag en dat betekent dat ik weer terug kijk op afgelopen week. Om alvast wat te verklappen: vorige week stond voornamelijk in het teken van stress rondom school én de nieuwe AVG wetgeving. Wil je weten hoe ik mezelf daar door heen heb gesleept? Lees snel verder!

De week begon voor mij al met een hoop stress. Mijn blog was namelijk nog helemaal niet gereed voor de nieuwe AVG wetgeving. Daarbij moest ik ook nog eens een project voor mijn studie afmaken. Ik besloot daarom dan ook maandag om achter mijn laptop te kruipen en mijn blog zo AVG proof mogelijk te maken. Gelukkig waren bloggers Emmy, Liz en Mariëlle zo lief om mij hiermee te helpen. Uiteindelijk lukte het me om een privacybeleid en cookie notice op mijn blog te plaatsen.

Dinsdag moest ik weer werken in Eindhoven. Ik had een vol rooster dus ik was continue door het gebouw aan het rennen. Ik was elk uur ingeroosterd op een andere verdieping. Super praktisch #not, maar ik kwam daardoor zeker aan de 10.000 stappen. Na het werk ging ik nog even bij mijn zus aan mijn twee nichtjes aan en gelukkig kon ik mee eten. Verder kocht ik ook nog het boek Waar ik ga van Gayle Forman.

Woensdag legde ik de laatste hand aan mijn blog voor de AVG. Namelijk: een SSL certificaat. Ik ben zo a-technisch als het maar zijn kan, dus dit was nog wel een dingetje. Met behulp van de handleiding van mijn webhost en vele spraakmemo’s van Emmy (hartjes hiervoor) slaagde ik erin om het SSL certificaat te installeren.

Donderdag was een drukke, maar super toffe dag. In de middag moest ik even naar Fontys voor een bijeenkomst over de afstudeerfase volgend jaar en daarna ging ik nog even het terras op met studiegenoten. ‘s Avonds ging ik samen met mijn moeder sushi eten en vervolgens gingen we naar het concert van Alex Vargas. Zelf kende ik deze zanger totaal niet, maar het bleek heel erg gaaf te zijn. Ik heb dan ook flink genoten. Ook ontving ik donderdag super leuke post. Ik kreeg namelijk een kaartje van Celebrate Books waarin stond dat ik uitgekozen ben om foto’s te maken voor ze voor op social media. Yes! Ik ben echt mega enthousiast en kan niet wachten totdat ik aan de slag kan gaan.

Vrijdag werkte ik voornamelijk aan mijn schoolproject. Om te ontspannen besloot ik om ‘s avonds lekker een filmpje te kijken. Ik keek Every Day en na het kijken van deze film ben ik zeker van plan het boek eens te lezen.

Zaterdag en zondag bestond voornamelijk uit werk. Ik werkte zaterdag en zondag bij de Primera, maar door het lekkere weer was het beide dagen erg rustig. Zondagavond gaf ik mijn studentenkamer nog even een schoonmaakbeurt, plande ik mijn blogs in en begon ik na te denken over een nieuwe project (hierover hopelijk binnenkort meer), verder sloot ik de avond af met een boek en een flinke mok thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *