Maandagochtend Babbels | week 22

Goeiemorgen! Hebben jullie ook zo’n drukke week voor de boeg? Ik begin al een beetje te huilen elke keer als ik in mijn agenda kijk. Anyway, laat ik jullie eerst maar eens bij praten over vorige week.

Afgelopen week stond haast in het teken van slapeloosheid. Bijna twee nachten heb ik niet geslapen -en niet vanwege dat ik ben gaan feesten, nee. Ik kon gewoon telkens niet in slaap komen. Verschrikkelijk, want de dagen erna zag ik eruit en voelde ik me net een zombie. Niet heel pretty in ieder geval.

Maandag had ik een redelijk lange werkdag met een vol rooster. Het verliep helaas niet heel vlotjes. Veel leerlingen waren ongelooflijk druk -waarschijnlijk door het warme weer en uiteindelijk was het bij een klas zo vervelend, dat ik er drie leerlingen uit moest zetten. Heel naar natuurlijk. ‘s avonds kon ik gelukkig een avondje ontspannen met mijn huisgenoten en hebben we gezellig wat drankjes gedronken.

Op dinsdag deed ik niet zo veel. Ik leverde mijn project voor school in (eindelijk!) en las De Eigenzinnigheden van Leah Burke  uit. Hierover komt binnenkort mijn recensie online. Verder werkte ik wat aan mijn blog en werkte ik aan mijn blog.

Woensdag en donderdag waren niet zo heel spannend. Ik had eigenlijk bijna niet geslapen en was de gedurende dag vooral erg moe. Ik besloot het dan ook erg rustig aan te doen.

Vrijdag had ik ‘s avonds een schrijfworkshop van Suzanne Wouda bij Van Piere in Eindhoven. Veel deelnemers van de leesbeesten leesclub waren er ook dus het was natuurlijk enorm gezellig. De schrijfworkshop was daarbij ook super tof waardoor ik weer wat inspiratie heb voor mijn eigen schrijfproject. Na de workshop besloot ik om tóch nog een boek mee te nemen en ging ik uiteindelijk naar huis met Legendary.

Uiteindelijk sliep ik weer bijna heel de nacht niet terwijl ik wel op tijd in mijn bed lag. Het was zelfs zo erg dat ik me de zaterdag moest ziek melden. Ik was zó ongelooflijk moe. Op zaterdag deed ik daarom ook heel weinig en heb ik voornamelijk gelezen in mijn nieuwe boek. Ik besloot om heel vroeg te gaan slapen en gelukkig viel ik dit keer wél in slaap.

Zondag ging ik weer werken. Het was erg rustig in de winkel, maar ik kreeg daardoor wel veel klusjes gedaan. ‘s avonds plande ik wat blogposts in en las ik weer verder in Legendary. Wat een ongelooflijk tof boek!

Zoals je ziet wat mijn week voornamelijk rustig. Ik ben heel benieuwd hoe jullie week is verlopen. Laat het me weten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *