Maandagochtend Babbels | week 23

Goeiemorgen! Hoewel voor de meesten van jullie de werkweek vandaag weer begint, heb ik nu eindelijk een weekje vrij. Een perfect momentje om eventjes terug te blikken op afgelopen week, want die was behoorlijk druk en ging gepaard met weinig slaap. (Dat klinkt inmiddels wel bekend).

Mijn agenda was deze week echt overvol en is daarom ook echt voorbij gevlogen. Op maandag had ik mijn laatste werkdag als invaller op de school waar ik het afgelopen halfjaar heb gewerkt. Mijn rooster zat die dag redelijk vol, waardoor de tijd wel erg snel ging. ‘s avonds had ik samen met mijn huisgenoten een kijkavond georganiseerd in de hoop een leuke nieuwe huisgenoot te vinden. Helaas hebben we van de mensen die er waren, niemand uitgekozen dus we zoeken weer rustig verder.

Dinsdag was een spannende dag voor me. Ik ging namelijk mijn contract voor mijn LIO stage voor volgend jaar tekenen met aansluitend gelijk een vergadering. Natuurlijk maakte ik me weer druk om niks. Ik tekende het contract en kletste bij met de collega’s met wie ik in september tot februari had samengewerkt. ‘s avonds besloot ik om met wat huisgenoten een paar speciaal biertjes te drinken in de stad en te kijken naar een bandje die optrad in een café waar we vaak komen. Al met al dus een prima avondje.

Woensdag was iets rustiger. Overdag gaf ik bijles en ‘s avonds ging ik wederom de stad in. Het werd weer wat later dan de bedoeling was en daar had ik de dag erna flinke spijt van. Donderdag moest ik namelijk heel de dag werken en met maar drie uur slaap is dat toch nog best zwaar. In de avond deed ik dan ook heel weinig en viel ik als een blok in slaap.

Vrijdag gaf ik wederom bijles. Toen ik thuis kwam, besloot ik om lekker op de bank te gaan zitten met een boek. Ik besloot verder te lezen in Legendary en las ‘m rond een uurtje of 12 uit. Wát een geweldig boek. Hoe gaat het me ooit lukken om zo lang te wachten op het vervolg? (recensie verschijnt overigens binnenkort!)

In het weekend werkte ik beide dagen en werkte ik ‘s avonds voornamelijk aan mijn blog. Op zondagavond kwam mijn moeder nog eventjes langs in Tilburg en deden we een drankje. Ontzettend gezellig en een goede afsluiter van de week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *