Maandagochtend babbels | week 24

Morning! Stiekem ben ik wel blij dat ik een dagje vrij heb vandaag aangezien ik de afgelopen week veel heb gewerkt. Lekker even de tijd nemen om te bloggen en misschien nog even te sporten vandaag, en jullie?


Vorige week zou ik eigenlijk maandag en dinsdag vrij zijn, maar omdat het dochtertje van mijn collega ziek was, viel ik  twee ochtenden in voor haar. Geen probleem natuurlijk. Op dinsdagavond ging ik met mijn huisgenoten naar een kroegje in Tilburg waar elke dinsdagavond speciaal bier te verkrijgen valt voor maar 2,50 euro. Tegenwoordig is het een beetje vaste prik geworden om er op dinsdag heen te gaan en elke keer is het weer even gezellig.

Woensdag was ik een dag vrij en ik besteedde die dag voornamelijk aan het schoonmaken van mijn kamer. ‘s avonds las ik De Hemel in het IJs terwijl mijn huisgenoten aan het gamen waren. Toch kon ik me perfect concentreren op het boek, zo tof vond ik het.

Ik keek al een aantal weken uit naar donderdag. ‘s avonds/ ‘s nachts ging ik namelijk met huisgenoten en wat vrienden naar een technofeestje. Het feest vond plaats aan een meer. De locatie was daarom ook enorm vet en de muziek van Midland maakte het helemaal af. Ik heb dan ook heel de nacht gedanst en genoten en hoewel we pas rond 6 uur thuis waren, was dat het absoluut waard.

Vrijdag deed ik verrassend genoeg niets. Ik sliep voornamelijk en werd pas laat in de middag wakker. Omdat ik ‘s avonds toch nog iets wilde doen, besloot ik om samen met een vriendin van me naar Love, Simon te gaan en oh my wát een geweldige film was het. Mijn review hiervan verschijnt dan ook binnenkort op mijn blog!

In het weekend werkte ik zoals gewoonlijk en omdat ik nog steeds erg moe was vanwege het feestje, besloot ik ‘s avonds rustig aan te doen. Ik keek voetbal en dronk een biertje met mijn huisgenoten. Al met al een prima rustig weekendje waarin ik ook De Hemel in het IJs uit las.

Wat staat er voor jullie deze week allemaal op de planning?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *