Over mij

Over mij

Hallo en wat leuk dat je een kijkje neemt op Wonderstruck Books! Mijn naam is Valerie en ik ben de eigenaresse van dit kleine stukje internet. Tevens ben ik een 22-jarige studente aan de lerarenopleiding Engels en daardoor ook wel een klein beetje fan van de klassieke Engelse literatuur. Lezen en schrijven zijn twee van mijn grote passies en zijn dus ook de voornaamste reden voor mijn blog. Ik vind het heerlijk om mezelf te verliezen in een boek. Ik kan ontzettend enthousiast raken wanneer bepaalde boeken mij écht geraakt hebben en dit wil ik zoveel mogelijk delen. Dit delen hoop ik met jullie te doen en samen met jullie de liefde voor boeken te verspreiden.

Over Wonderstruck Books

Mijn liefde voor mooie boeken delen is iets wat ik graag doe. Dit begon ik me steeds meer te beseffen en toen, na lang wikken en wegen, ontstond Wonderstruck Books in december 2015. Nu, ruim een jaar later blog ik nog elke week met heel veel plezier. Wonderstruck Books heeft zijn naam te danken aan het prachtige nummer Enchanted van Taylor Swift(“I’m wonderstruck dancing around all alone”).

Wonderstruck Books richt zich voornamelijk op boeken, boek-gerelateerde zaken en echte “fangirl” dingen. Recensies, lijstjes en boektags komen daarom regelmatig voorbij. Echter, ik beperk me niet alleen tot het schrijven van boeken. Ik vind het namelijk ook leuk om reviews van films en series met jullie te delen -deze hebben overigens vaak wel wat te maken met boeken.

Ik hoop dat jullie met plezier mijn blog zullen volgen. Reacties en feedback zijn altijd welkom. Veel leesplezier!

xoValerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *