Blogger’s update: where have I been?

Hart, Valentijn, Liefde, Romance, Romantische

Waarschijnlijk heb ik de afgelopen tijd de indruk gewekt dat ik gestopt met ben mijn blog. Gelukkig kan ik zeggen dat dit niet zo is, al ben ik wél een behoorlijke poosje inactief geweest hier op Wonderstruck Books.
Mijn laatste post was op 20 augustus, de dag waarop ik begon met mijn afstudeerstage. Hoewel ik van te voren wist dat het een heel intensieve stage zou worden, had ik niet verwacht dat ik haast geen tijd zou hebben voor mijn blog. Het begon met eerst een week niets posten, en vervolgens nog een week niet enzovoorts enzovoorts. Op een gegeven moment voelde ik steeds meer weerstand om aan mijn blog te werken, puur omdat ik het juist telkens aan de kant geschoven had.

De afgelopen tijd heb ik echter wel heel veel gelezen. Juist omdat ik had besloten me even niet druk te maken over het schrijven van recensies, merkte ik dat ik weer heel veel van het lezen genoot. Vorige week had ik herfstvakantie en ook deze week heb ik heel veel gelezen. Ik merkte dat het eindelijk weer begon te kriebelen om te bloggen. Ik las namelijk een paar hele toffe boeken en ik wilde dit ongelooflijk graag delen. Ik miste mijn blog enorm en daarom wil ik er toch weer vol voor gaan.

Toch ga ik het een beetje anders doen. Ik heb altijd het doel gehad om vier berichten per week te plaatsen. Al meerdere keren ben ik erachter gekomen dat dit voor mij toch wat veel is. Dit jaar is het daarom simpelweg niet haalbaar voor mij om vier keer in de week een artikel te schrijven. Daarom heb ik besloten om voortaan 2 blogs in de week online te zetten, namelijk: op woensdag en zondag. (Met uitzondering van vandaag). Op deze manier hoop ik frequenter te kunnen bloggen zonder pauzes en met veel meer plezier.

Ik hoop jullie graag terug te zien op Wonderstruck Books, ik waardeer het namelijk ontzettend. Bedankt voor jullie geduld <3

One thought on “Blogger’s update: where have I been?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *