Maandagochtend babbels | week 20

Vorige week hield ik een poll op Twitter met de vraag of ik weer zou moeten beginnen met het schrijven van weekdagboekjes. In Januari was ik daar namelijk mee begonnen, maar na een tijdje was ik er -zonder een bijzondere reden, mee gestopt. Ik vroeg me namelijk af of mensen daar überhaupt wel behoeften aan hebben. Omdat de poll duidelijk uitwees dat dat wél het geval is, heb ik besloten de dagboekjes te laten terugkeren onder de naam: maandagochtend babbels. Op deze manier kan ik jullie vertellen over mijn week én over andere zaken die me zijn opgevallen. Lezen jullie mee? 😉

Afgelopen week was een stuk minder productief dan ik in eerste instantie heb gehoopt. Voornamelijk op de dag dat ik vrij had, heb ik erg weinig uitgevoerd.

Maandag

Maandag moest ik heel de dag werken in Eindhoven. Ik had vreselijk veel last van hooikoorts, dus ik voelde me best wel ellendig. Het grootste deel van deze werkdag heb ik dan ook snotterend en niezend achter de laptop besteed. Na het werk ging ik gelijk door naar mijn bijles leerling die op dinsdag zijn eindexamen Engels zou maken.

Dinsdag

Oh ik had zo veel plannen voor dinsdag, waarvan er uiteindelijk geen enkele zijn waar gemaakt. Ik besloot namelijk om uit te slapen en wat aan mijn blog te werken. Als ik er achteraf over nadenk is het echt bizar hoe weinig ik deze dag heb gedaan. Ach, soms is zo’n dagje ook wel eens nodig.

Woensdag

Woensdag besteedde ik overdag wederom mijn tijd aan bloggen en aan het maken van foto’s voor mijn bookstagram. Na het eten besloot ik om eventjes langs te gaan bij een vriendin en toen ik weer thuis kwam werd ik overgehaald door mijn huisgenoten om mee de stad in te gaan (het zal ook weer eens een keer niet zo zijn). Tijdstip van thuis komen: 05.15. Yep, dat doe je weer goed Valerie…

Donderdag

Ik denk dat je wel kunt raden hoe deze dag verlopen is… Nee? Geen idee? Laat ik in ieder geval zeggen dat ik voornamelijk in bed heb gelegen met een doosje ibuprofen op mijn nachtkastje. De hoofdpijn was intens, maar ook helemaal mijn eigen schuld.

Vrijdag

Vrijdag was een drukke dag. Wederom moest ik werken in Eindhoven, maar gelukkig vloog de tijd redelijk snel voorbij en waren de leerlingen bij wie ik moest invallen chill. Vervolgens ging ik gelijk door richting de stad waar ik samen met Demi wat at. Daarna gingen we naar de leesclub bij boekhandel Van Piere waar we het boek The Exact Opposite of Okay bespraken. Tijdens de leesclub kocht ik ook nog twee kaarsen van Emmy. Vanaf nu staan de kaarsen Old Book en Bitches Bite Back te pronken in mijn boekenkast.

Zaterdag

Zaterdag was natuurlijk dé dag van the Royal wedding. Ik ga het niet ontkennen: ik keek hier al maanden naar uit. Helaas zat live meekijken er voor mij niet in aangezien ik heel de dag moest werken bij de Primera. Natuurlijk heb ik tijdens mijn lunchpauze wel eventjes gekeken, maar mijn pauze eindigde net voordat ik de jurk van Meghan kon zien. Zodra ik thuis was heb ik alles direct terug gekeken en zelfs nog een traantje gelaten #sorrynotsorry.

Zondag

Zondag besloot ik het lekker rustig aan te doen en lang uit te slapen. In de middag maakte ik mijn kamer schoon. Op een of andere manier vind ik het heel prettig om mijn week te starten met een schone kamer. Een opgeruimde omgeving schept dan ook altijd meer rust in mijn hoofd. ‘s avonds deed ik nog een drankje in de stad met een vriendin en toen ik thuis kwam keek ik samen met een huisgenoot de meest recente show van Ronald Goedemondt. En ja, ik lag weer dubbel van het lachen.

Komende week staat voor mij in het teken van werk, het halen van een deadline én een concert. Natuurlijk hoop ik die deadline te halen, duimen jullie mee voor me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *