Maandagochtend Babbels | week 25

Nieuwe week, nieuwe kansen. Afgelopen week was voor mij beduidend een minder toffe week. Ik werkte veel, was telkens ongelooflijk moe en zat daarbij niet zo lekker in mijn vel. Gelukkig heb ik nu drie dagen vrij waarop ik lekker de tijd wil nemen om te lezen en ontspannen. En uiteraard klets ik jullie nog eventjes bij!

Op maandag schreef ik ‘s ochtends een blogpost en beantwoordde ik een aantal mailtjes. Ik ben van mezelf écht niet goed in het beantwoordde van mails en ik moet hier dan ook echt de tijd voor nemen. Het klinkt misschien raar, maar ik word altijd een soort van zenuwachtig als ik mails moet versturen terwijl ik telefoongesprekken bijvoorbeeld geen enkel probleem vind. Gek hè. ‘s Avonds had ik een etentje bij een goede vriend van me omdat hij deze week vertrekt naar Canada voor twee maanden.

Dinsdag besloot ik een dagje naar mijn moeder te gaan. Omdat het heel erg druilerig weer was, keken we voornamelijk naar Casa de Papel en aten we samen. ‘s avonds ging ik weer terug naar Tilburg en deed ik het lekker rustig aan.

De “ik heb net een uur gezwommen” selfie

Woensdag sliep ik eerst uit en besloot ik daarna om lekker een uurtje te gaan zwemmen. Binnen een uur zwom ik ongeveer 52 baantjes dus stiekem was ik best een beetje trots op mezelf. Vervolgens maakte ik thuis mijn kamer schoon en ging ik daarna gezellig wat drinken met een vriendin. ‘s avonds ging ik ook nog even langs bij een andere vriendin die net een nieuw huisje heeft. Uiteindelijk was het een drukke, maar erg gezellige dag.

Donderdag en vrijdag had ik twee lange werkdagen. Normaal gesproken werk ik niet op deze dagen, maar de komende twee weken moet ik invallen voor een collega. Ik voelde me echter niet zo lekker deze dagen en ik was dan ook doodop toen ik vrijdag thuis kwam. Heel vervelend. Wel besefte ik me vrijdag het het precies een jaar geleden is dat ik vertrok naar India! Vorig jaar verbleef ik namelijk bijna drie maanden in Thane (vlakbij Mumbai) voor mijn buitenlandse stage en ik heb daar een fantastische tijd gehad.

Zaterdag en zondag werkte ik nogmaals beide dagen. Deze dagen voelde ik me gelukkig iets minder moe, maar ik voelde me nog steeds niet 100%. Toen ik thuis was besloot ik dan ook om voornamelijk te lezen en rustig een serie te kijken zodat ik een beetje tot rust kon komen.

Hoewel deze week dus voornamelijk vermoeiend was, hoop ik dat ik deze week wat meer energie heb. Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen van afgelopen week. Hebben jullie ook zo de behoefte aan vakantie?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *