Maandagochtend babbels | week 27

Morning! Het zal jullie vast opgevallen zijn dat er vorige week geen posts online zijn gekomen op mijn blog. De reden er van was dat ik het ineens onverwachts erg druk had en van te voren geen blogs ingepland had. (niet zo praktisch van me, natuurlijk). Ik besloot daarom om even een weekje een korte pauze in te lassen, omdat ik er niet van houd om afgeraffelde blogposts van mindere kwaliteit te posten. Vanaf nu is alles weer normaal en verloopt het allemaal weer volgens schema. Laat ik jullie dus maar eerst eens eventjes bijpraten.

YA summer event @ Van Piere

Maandag was ik nog steeds aan het nagenieten van het YA summer event van de dag ervoor. (Hierover komt ook nog een post, want wát had ik genoten van die dag). Op maandag had ik ook een bezoekje aan de spa gepland met een vriendin van me. Het was echt ongelooflijk lekker weer en het was een enorm relaxte dag.

Dinsdag was ik druk in de weer met “normale” dingen zoals boodschappen, schoonmaken en de was doen. ‘s avonds ging ik zoals gewoonlijk met mijn huisgenoten een paar speciaalbiertjes drinken bij onze vaste stamkroeg. Echter, het was uiteindelijk zo gezellig dat we tot veel later bleven dan gepland en uiteindelijk ook nog besloten om de stad in te gaan. Ach ja, af en toe kan dat geen kwaad, toch?

Op woensdag was ik al vroeg op pad. Ik had namelijk een vergadering op de school waar ik aankomend schooljaar mijn LIO stage ga doen. De klassenverdeling is helemaal rond. Volgend jaar ga ik lesgeven aan HAVO 2 en 3 en ik kijk er al enorm naar uit.

Helaas voelde ik me donderdag niet zo lekker. Ik was ongelooflijk moe en ik was daarom ook niet vooruit te branden. Mijn huisgenoten trouwens ook niet. We hadden dus eigenlijk een bankhang dagje waarbij mijn huisgenoten aan het gamen waren en ik het boek Koninginnen van Kendare Blake uit las. Het boek verschijnt op 10 juli in de boekhandels en ik vind het een enorme aanrader. ‘s avonds keek ik twee films en ging ik vervolgens lekker op tijd naar bed.

Vrijdag bezocht ik de diploma uitreiking van twee vriendinnen (tevens ook studiegenoten). Ik ben echt onwijs trots op hen. Het was ook echt een toffe uitreiking en hopelijk ben ik volgend jaar aan de beurt om mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. ‘s avonds had een oud-huisgenootje me uitgenodigd om een drankje te komen doen met wat vrienden. Het was enorm gezellig waardoor ik later naar huis ging dan gepland.

Zaterdag en zondag werkte ik zoals gewoonlijk. Ondanks de warmte was het heel erg druk, dus ik was continu in de weer. Toch vond ik het niet erg omdat voor mijn gevoel de tijd lekker snel ging. Verder heb ik ook aangegeven dat ik mijn ontslag wil indienen (dit vond ik heel eng om te doen) vanwege mijn eindstage volgend jaar. Mijn baas reageerde gelukkig begripvol en we hebben besloten dat ik tot ongeveer half augustus blijf werken. Toch gek.

Deze week heb ik nog niet veel op de planning dus ik hoop dat ik lekker veel tijd voor mezelf heb die ik kan besteden aan mijn blog en aan het lezen van boeken.

Ik ben erg benieuwd naar jouw plannen deze week! Wat ligt er bij jouw op de lees-stapel?

 

One thought on “Maandagochtend babbels | week 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *